Haberler

Fotoğraf Sanatçıları Derneği'nin Açılışı Yapıldı

Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği, dernek binasının açılışını gerçekleştirdi.

Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği, dernek binasının açılışını gerçekleştirdi.

Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği, dernek binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Siverek Kaymakamı Vural Karagül, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, STK temsilcileri ve bazı resmi kurum amirleri katıldı.

Siverek'te bir birinden farklı organizasyonlarda boy gösteren fotoğrafçılar bir dernek çatısı altında toplandı.Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneğinin açılmasının ardından Dernek Başkanı Ferit Akçalı, dernek faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Daha sonra Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği açılışa özel düzenlediği 'Siverek'te Yaşam' temalı ödüllü fotoğraf yarışmasının fotoğrafları incelendi.

Fotoğraf yarışmasının jüri üyeliğini ŞUFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Çadırcı, Kandil Eğitim Yardımlaşma Başkan Yardımcısı Tülay Bayramoğlu ve Dr.Ergün Karadağ yaptı.

Yarışma sonunda, Mustafa Demirbaş birinci, Mahmut Marangoz ikinci, Sedat Basmacı'da üçüncü oldu. Dereceye girenlere ödüllerini Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferit Karaoğlu ve Siverek İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya verdi. Siverek Fotoğraf Sanatçıları dernek yönetimi kendilerine destek sunan ve derneğin açılmasında emeği geçen Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz'a, Jüri üyelerine ve dernek ana sponsoru Mustafa Özusan'a plaket takdim etti.

Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD), dernek yönetimi 15-16-17 Ekim tarihlerinde dernek binasında resim sergisinin düzenleneceğini de bildirdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Siverek Akçalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title