Haberler

Foto Muhabirlerinden Atso'ya Teşekkür

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) tarafından bu yıl 30’uncusu düzenlenen ‘Yılın Basın Fotoğrafları’ ödül törenine katılan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, PhotoAntalya organizasyonu ve basın fotoğrafçılığına verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi aldı.

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen 'Yılın Basın Fotoğrafları' ödül törenine katılan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, PhotoAntalya organizasyonu ve basın fotoğrafçılığına verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi aldı.

TFMD'nin Ankara'da düzenlediği Yılın Basın Fotoğrafları Ödül Töreni'ne katılan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, basın fotoğrafçılığına verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi aldı. TFMD Başkanı Rıza Özel'in ev sahipliğini yaptığı törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, CHP Genel Başkan Yardımcıları Enis Berberoğlu ve Veli Ağbaba, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, STK başkanları ve çok sayıda basın temsilcisi katıldı.

PLAKETİ BAŞBAKAN YARDIMCISI VERDİ

Açılış konuşmalarının ardından ödül törenine geçilen gecede 13 kategoride 29 fotoğraf ödül aldı. ATSO Başkanı Davut Çetin, Günlük Yaşan kategorisinde ödül alan isimlere ödüllerini verdi. Murat Şaka'nın birincilik, Levent Kulu'nun da ikincilik ödülünü veren Çetin, Celil Kırnapçı'ya da üçüncülük ödülünü verdi. Başkan Davut Çetin daha sonra PhotoAntalya ve basın fotoğrafçılığına olan desteklerinden dolayı Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in elinden Teşekkür Plaketi'ni aldı.

FOTO MUHABİRLERİ TARİHE TANIKLIK EDİYOR

Ödül alan isimleri tebrik eden Başkan Davut Çetin, foto muhabirlerinin çektikleri fotoğraflarla tarihe imza atan ve tanıklık eden isimler olduğunu belirtti. Bir fotoğraf karesinin pek çok etkisinin olduğunu da belirten Başkan Çetin, "TFMD tarafından 30 yıldır düzenlenen ve Türkiye'nin en önemli basın organizasyonlarından biri. Bu organizasyonu geçmişten bugüne getirenlere ve bugün devam edenlere teşekkürlerimizi sunuyorum" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özgür Özel Antalya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title