Haberler

Forum Kapadokya'dan Ramazan Paketi Hediyesi

Ramazan öncesi mutfak alışverişleri için Forum Kapadokya, ziyaretçilerine özel bir kampanya düzenliyor. Forum Kapadokya'dan 30 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese Ramazan paketi hediye edilecek.

Nevşehir'in modern alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya, ziyaretçilerini Ramazan öncesinde de düşünüyor ve onlara kazandıran alışveriş fırsatı sunuyor. Buna göre Forum Kapadokya'dan 30 Mayıs - 5 Haziran tarihleri arasında tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilere ramazan paketi veriliyor.

Forum Kapadokya tarafından hediye edilecek olan Ramazan paketi içerisinde, 1 litre ayçiçeği yağı, 1 kilogram pirinç, 500 gram kırmızı mercimek, 1 kilogram pilavlık bulgur, 200 gram tahin helva, 500 gram makarna, şehriyeli tavuk çorba, 1 kilogram un, 750 gram deniz tuzu, 750 gram küp şeker, 500 gram çay ve 1 litre içecek bulunuyor. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kapadokya Nevşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title