Haberler

Forum İstanbul ve Toplum Gönüllüleri Çocuklar İçin El Ele

Güncelleme:

Ünlü isimler, Forum İstanbul oyuncak kampanyası için buluştu.

Forum İstanbul'un yılbaşında maddi durumu yetersiz çocukların yüzünü güldürmek amacıyla Toplum Gönüllüleri Vakfı işbirliğiyle düzenlediği kampanyaya ünlü isimler ve çocukları da destek verdi.

Düzenlenen yılbaşı partisinde buluşan Didem Antebi, İpek Varol, Beyza Aslan,İnci Türkay, Pınar Ayaydın, Zeynep Üstünel, Ayşe Kucuroğlu ve cemiyet hayatının ünlü isimleri ve çocukları, hem maddi olanakları yetersiz yaşıtları için yılbaşı hediyeleri hazırladı hem de yılbaşı ağacını süsledi.


Forum İstanbul ve Toplum Gönüllüleri Vakfı işbirliğiyle, zor koşullarda eğitim gören çocuklara yılbaşında mutluluk dağıtmak amacıyla düzenlenen oyuncak kampanyası kapsamında, 16 Aralık Pazartesi günü Happily Ever After'da bir yılbaşı partisi düzenlendi.

Didem Antebi, İpek Varol, Beyza Aslan,İnci Türkay, Pınar Ayaydın, Zeynep Üstünel, Ayşe Kucuroğlu gibi cemiyet hayatının tanınmış isimleri ve çocuklarının katıldığı etkinlikte çocuklar, zor koşullarda eğitim gören yaşıtları için çeşit çeşit yılbaşı hediyeleri hazırladı. Getirdikleri hediyeleri özenle paketleyen çocuklar, yeni yıl için iyi dilekler sunan kartlar hazırlamayı da ihmal etmedi.

Bugs Bunny ve arkadaşlarıyla doyasıya eğlenen çocuklar ayrıca, Forum İstanbul yılbaşı ağacı için rengarenk yılbaşı süsleri de hazırlayarak, ağacın ilk süslerini diledikleri yere kendileri astılar.

Keyifli ve eğlenceli geçen etkinlikte, maddi olanakları yetersiz bir bölge okulunda eğitim gören öğrenciler için onlarca oyuncak toplandı.

Siz de oyuncak kampanyasına destek olabilirsiniz

Oyuncak kampanyasına destek olmak için 22 Aralık'a kadar Forum İstanbul'a gelerek oyuncak havuzuna katkıda bulunabilir; çocukların yılbaşı sevincine ortak olabilirsiniz.

Toplanan oyuncaklar, 25 Aralık Çarşamba günü Gani Müjde'nin senaristliğini üstlendiği Pis Yedili dizisinin oyuncularının da katılacağı, zor koşullarda okuyan öğrencilerin bulunduğu bir bölge okulunda gerçekleşecek yılbaşı partisiyle sahiplerini bulacak.

Kampanya kapsamında ayrıca, 50 Toplum Gönüllüsü gence bir yıl süreyle eğitim ve proje desteği de verilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayşe Kucuroğlu İnci Türkay İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title