Haberler

Forum Gaziantep'ten Sürdürülebilir Geleceğe Destek

Forum Gaziantep, 28 Mart Cumartesi akşamı tüm ışıklarını bir saat süreyle azaltarak iklim değişikliğiyle mücadelede toplumsal bilince katkıda bulunmayı amaçlayan ‘Dünya Saati’ etkinliğine destek verecek.

Forum Gaziantep, 28 Mart Cumartesi akşamı tüm ışıklarını bir saat süreyle azaltarak iklim değişikliğiyle mücadelede toplumsal bilince katkıda bulunmayı amaçlayan 'Dünya Saati' etkinliğine destek verecek.

Forum Gaziantep, ilk kez 2007 yılında gerçekleşen ve iklim değişikliği konusunda farkındalık amaçlayan 'Dünya Saati' etkinliğine her yıl olduğu gibi 2015'te de destek verecek. Forum Gaziantep, etkinlik kapsamında 28 Mart Cumartesi akşamı 20.30 ile 21.30 arasında ışıklarını 1 saat süreyle azaltacak.

Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından dünya çapında iklim değişikliğini hatırlamak ve hatırlatmak amacıyla her yıl uygulanan 'Dünya Saati' etkinliğine geçtiğimiz yıl Türkiye'den 400'ün üzerinde kurum katılmıştı. 26 kentte valilikler ve belediyeler; aralarında Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri, Dolmabahçe ve Topkapı saraylarının da bulunduğu 17 anıtsal ve tarihi yapının yanı sıra 6 cami de ışıklarını kapatarak kampanyaya katılmış ve bu sembolik uygulamanın sürdürülebilir gelecek için büyük bir fark yaratılabileceğinin altını çizmişti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title