Haberler

Forum Gaziantep'te Kadınlar Sanatkar Ruhlarıyla Tanıştı

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü tarafından düzenlenen sanat etkinliklerinden ikincisi gerçekleştirildi.

Ramazan temalı Vitray Atölyesi çalışmasına katılan kadınlar hem üretti hem de hep birlikte keyifli vakit geçirdi. Gaziantep'in en gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep'te Kadınlar Kulübü'nün her ay düzenleyeceği sanat etkinliklerinden ikincisinde 19 Temmuz Cumartesi günü kadınlar Ramazan Temalı Vitray Atölyesi'nde buluştu.

Renkli cam parçalarını birbirine lehimleyerek ve yapıştırarak bir bütün oluşturma ve dekoratif eser üretme işi olan Vitray çalışması ile kadınlar hem eğlendi hem de ortaya güzel bir eser koymanın keyfini yaşadı.

Uzman öğretmenler eşliğinde ücretsiz olarak düzenlenen etkinliğe katılan kadınlar sanat yapmanın tadını çıkartırken hem eğlenip hem de yeteneklerini geliştirme şansı yakaladılar. Yoğun ilgi gören etkinlikte yaptıkları eserlerin bol bol fotoğrafını çeken kadınlar, hep birlikte keyifli bir gün geçirdi.

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, her ayın üçüncü Cumartesi günü farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title