Haberler

Forum Alışveriş Merkezleri Ailesi'nin En Yeni Üyesi: Forum Erzurum

2009 yılından bu yana konuklarını ağırlayan Erzurum Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine Forum Erzurum adıyla hizmet vermeye devam ediyor.

2009 yılından bu yana konuklarını ağırlayan Erzurum Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine Forum Erzurum adıyla hizmet vermeye devam ediyor.

Kış turizmiyle dünyanın her yerinden ziyaretçi çeken ve Anadolu'nun en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Erzurum'da 2009 Ekim ayından bu yana hizmet veren Erzurum Alışveriş Merkezi de Forum Alışveriş Merkezleri ailesine katıldı.

Multi ve Qubicon şirketlerinin geçtiğimiz yıl içinde birleşerek Türkiye'nin en büyük perakende platformu olan Multi Turkey'i oluşturmalarının ardından, Qubicon portföyünde yer alan Erzurum Alışveriş Merkezi de Forum adını aldı.

Yeni yılda Forum Erzurum adıyla faaliyet göstermeye devam edecek olan alışveriş merkezi, 32.051 metrekare kiralanabilir alanıyla alışveriş, sinema, lezzet ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturuyor.

ERZURUM'UN ÇEKİM MERKEZİ; FORUM ERZURUM

Erzurum'da yaşayan, okuyan ya da kenti ziyarete gelenlerin vazgeçilmez buluşma noktası niteliğini taşıyan Forum Erzurum Alışveriş Merkezi, geniş ürün yelpazesi, birbirinden farklı lezzetleri, teknolojiye ev sahipliği yapan markaları, çocuk oyun alanlarıyla 7'den 70'e herkese hitap eden bir yaşam merkezi olarak faaliyet gösteriyor.

Erzurum halkı ve ziyaretçileri için önemli bir cazibe merkezi olan Forum Erzurum, ayrıca Erzurum'daki ilk ve tek üç boyutlu sinema salonu kompleksiyle de ziyaretçilerine sinema keyfini doyasıya yaşatıyor.

TÜRKİYE'NİN İLK YEŞİL ALIŞVERİŞ MERKEZİ

Sürdürülebilir mimari örneklerinden biri olarak tasarlanan ve çağdaş mimariyle yörenin ve tarihin ruhunu harmanlayan Forum Erzurum, aynı zamanda 'çok iyi' dereceyle Türkiye'nin Breeam Sertifikası'na sahip ilk binası ve ilk yeşil alışveriş merkezi olma unvanını taşıyor. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title