Haberler

Form'dan 50. Yılında Verimliliğe Bir Katkı Daha !

Güncelleme:

FORM Şirketler Grubu, Şile Sahilköy'de "FORM 50. Yıl Hatıra Ormanı" oluşturuyor.

Türkiye'de iklimlendirme sektörünün öncülerinden olan FORM, verimli bir geleceğe katkıda bulunmak amacıyla Orman Genel Müdürlüğü ile Şile'de 2 bin ağaçlık bir Hatıra Ormanı'nın tohumlarını attı.

FORM 50. Yıl Hatıra Ormanı için düzenlenen törende sembolik olarak 100 fidan dikildi. Törene FORM Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bedi Korun, Yönetim Kurulu 2. Başkanı Figen Korun, Yürütme Kurulu Başkanı Tunç Korun, Operasyon Koordinatörü Özden Korun ve Sahilköy Orman İşletme Şefi Neslihan Çekil'in yanı sıra 25 FORM çalışanı da katıldı.

Hatıra ormanının, 50. kuruluş yıldönümleri kapsamında gerçekleştirecekleri faaliyetlerden biri olduğunu belirten Tunç Korun, 'Türkiye'de klima sektörümüzdeki en eski ikinci firma olarak, ellinci yılımızı kutlamaktan son derece gururluyuz. Sürekli gelişerek ve yenilikler yaparak, çalışanlarımızın inancı ve müşterilerimizin güveni ile ilerledik. Her alanda verimliliğe odaklanan bir firma olarak, çocuklarımızın ve dünyamızın geleceğine ve dünyamızın akciğerleri olan ormanlarımıza, yeşile katkıda bulunmak istedik.' şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Orman Genel Müdürlüğü Türkiye Şile Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title