Haberler

Ford Trucks'ın Yeni Bayisi Silivri'de Açıldı

Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Koç: " Ford Trucks lisansı ile ağır ticari araçlarımız Çin pazarında da satılmaya başlanacak"

Ford Trucks'ın yeni bayisi İstanbul Silivri'de açıldı.

Ford'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ağır ticari araç sınıfında hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmak için "Ford Trucks" konsepti altında başlatılan yeni yapılanma atağı, İstanbul Silivri'de açılan Çetaş Ford Trucks Bayisi ile devam etti.

Yeni yapılanma çerçevesinde Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde açılan bayilerin ardından, İstanbul'da, Çetaş Ford Trucks 4S bayisi hizmete açıldı. 2 bin 400 metrekarelik kapalı alana sahip tesisin açılış töreni Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün ve Koç Holding ile Ford Otosan üst düzey yöneticilerin katılımıyla yapıldı.

"Bayilerimizle birlikte büyüyoruz"

Tesisin açılışını gerçekleştiren ve açılışta bir konuşma yapan Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Çetaş bayisinin Ford Trucks'ın ağır ticari araç pazarındaki rekabetçi gücü açısından önemli bir rol üstlendiğini bildirdi.

Yeni bayinin, yüksek müşteri memnuniyeti yaklaşımı ile İstanbul yapılanması için önemli bir güç olacağına inandıklarını belirten Koç, "1997 yılında Silivri'de Ford bayi olarak teşkilatımıza dahil olan dostlarımız, 17 yıldır otomobil, hafif ticari ve kamyon satışları ile markamızı başarılı bir şekilde temsil ediyorlar" ifadelerini kullandı.

Türkiye ağır ticari araç pazarının hızla geliştiğine işaret eden Koç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz yatırım yaparken, bayilerimiz de bizimle birlikte yatırım yapıyor ve bu sayede kamyon bayi ağımız giderek güçleniyor. Yeni 4S konseptli Ford Trucks bayi yatırımları, Türkiye'nin ticari gücü Ford Otosan'a güç katıyor. Bundan mutluluk duyuyor ve Ford Trucks'ın geleceğine olan inancımızı güçlendiriyoruz. Bayilerimizle birlikte büyüyoruz."

Koç, 4S konseptiyle ağır ticari araç tesisi açma kararı alan Çetaş bayisine yeni yatırımları için teşekkür ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Türkiye otomotiv sektörünün Ar-Ge'ye en büyük yatırımı yapan şirketi olduklarını belirten Koç, şunları kaydetti:

"Türk otomotiv sektörünün en büyük mühendislik merkezinin inşaatını da yıl sonuna doğru tamamlayacağımızı buradan duyurmak isterim. Ford Trucks olarak Türkiye'den dünyaya teknoloji ihracatına da başladık. Dünyanın en büyük kamyon pazarı olan Çin'de, 2013 Nisan ayında ağır ticari araç motorlarının üretimi için JMC firması ile motor teknolojisi lisans anlaşması imzaladık.

Arkasından geçtiğimiz ay yine JMC'ye bu kez komple kamyon üretimi için lisans verdik. Böylece Ford Trucks lisansı ile ağır ticari araçlarımız Çin pazarında da satılmaya başlanacak. Çok şükür, hayallerimizin ötesinde bir başarı yakalayan şirketimiz, inşallah bundan sonra da bu başarılarını geliştirerek ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edecek." - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Ford Otosan Ford Trucks Silivri Ali Koç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title