Haberler

Ford, Transit Ailesinin Yeni Üyelerini Hannover'da Tanıttı

Ford, 2014 IAA Hannover Ticari Araçlar Fuarı'nda tamamen yenilediği Transit model ailesinin yeni varyasyonlarını tanıttı.

Ford, 2014 IAA Hannover Ticari Araçlar Fuarı'nda tamamen yenilediği Transit model ailesinin yeni varyasyonlarını tanıttı.

Ford'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, seriye eklenen yeni Transit modelleriyle son 24 ayda Transit model ailesi tamamen yenilenmiş oldu. Ford'un Hannover'deki standında, serinin Transit, Transit Custom, Transit Connect Van ve Transit Courier Van ile tüm model ailesi sergilendi.

Transit Kamyonet modellerine eklenen Çift Kabin ile, arka koltuklarda da yolcuların oturabileceği bir versiyonun haricinde, ekstra uzun "Super Jumbo" da tanıtıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ford Avrupa Operasyon Şefi Barb Samardzich, Ford'un, Avrupa'daki en gelişmiş ticari araç model ailesini hafif ve orta segmentte eksiksiz olarak sunduğunu bildirdi.

Samardzich, "Tamamen yeni Transit model ailesi sayesinde müşterilerimize tam olarak bekledikleri olağanüstü fonksiyonellik ve düşük işletme maliyeti sunuyor ve bunun yansımasını da satış adetlerimizde görüyoruz" ifadesini kullandı.

Ford Avrupa Transit Geliştirme Şefi David Gregory de "450'den fazla varyasyon farklı opsiyonlarla birleştirildiğinde yeni Transit'in üstesinden gelemeyeceği bir görev yok. Bütün bu özelliklere sınıfının en iyi işletme maliyetlerini eklediğinizde yeni Transit'in Avrupalı müşteriler tarafından neden bu denli çok tercih edildiğini göreceksiniz" değerlendirmesinde bulundu.

Açıklamada, Ford'un yenilenen modellerin de etkisi ile ocak-ağustos 2014 tarihleri arasında 137 bin araç ile satışlarını 2013'ün aynı dönemine göre yüzde 12,7 artırdığı belirtildi.

Aynı dönemde Transit Custom'un satışlarının iki katına çıktığı, Transit Connect'in satışlarının yüzde 59 arttığı ve Ford'un ticari araçlar pazar payının yüzde 10,8'e yükseldiği kaydedildi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Hannover Ford Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title