Haberler

Ford Otosan Kocaeli Halkını Ralli Heyecanına Davet Ediyor

Güncelleme:

Türkiye'de ralli sporunu uzun yıllardır destekleyen Ford Otosan'ın aralıksız 12'nci kez sponsor olduğu Kocaeli Rallisi bu haftasonu düzenlenecek.

Sezonun ilk toprak rallisi olan Kocaeli Rallisi'nde ekipler, 98'si özel etap olmak üzere 256 kilometre boyunca mücadele edecekler. 07 Eylül Cumartesi akşamı saat 17.00'de İzmit Outlet Center'dan start alacak rallinin ilk gününde Büyükşehir Belediyesi Seyirci Özel Etabı geçilecek. Motorsporu tutkunları 2 kilometre uzunluğundaki seyirci özel etabında pilotların performanslarını yakından izleme şansı bulacaklar.

Pazar günü ise sırası ile Fiesta, Ford, Transit ve Otosan etaplarını geçecek olan ekipler, Kocaeli Fuar Merkezi otoparkındaki servis alanına gelerek araçlarının bakımlarını gerçekleştirecekler. Ardından bu 4 etabı bir kez daha geçerek saat 17:00'den itibaren Outlet Center'da ödül töreni için bir araya gelecekler.

İlk start Doğukan Manço'dan

Bu sene Ford Otosan'ın 12'nci defa sponsor olarak düzenlediği Kocaeli Rallisi'nde renkli bir isim de pilot koltuğunda yer alacak. Rallinin 0 Kapı numaralı öncü aracının direksiyonunda yer alacak Doğukan Manço

Ford Fiesta R2 ile yarışın ilk startını alacak ve tüm pilotlardan önce etabı ilk olarak geçecek.

Kocaeli yarışı öncesi Türkiye Şampiyonası'nda rekabet dorukta

2012 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda Castrol Ford Team Türkiye'den Yağız AVCI 57 puanla lider durumda yer alırken, onu 52 puanla Pegasus Racing'den Fatih Kara ve 47 puanla yine Castrol Ford Team Türkiye'den Murat Bostancı takip ediyor. Takımlar Şampiyonası'nda ise Castrol Ford Team Türkiye liderliği devam ederken, Pegasus Racing ikinci ve Bonus Unifree Parkur Racing üçüncü sırada yer alıyor.

Bostancı: Başarılarımız Kocaeli Rallisinde de devam edecek.

Öncelikli hedeflerinin ralliyi kazanmak olduğunu söyleyen Castrol Ford Team Türkiye Direktörü Serdar Bostancı, "Ford Otosan Kocaeli Rallisi ile özdeşleşmiş olan uzun ve zorlu etaplarda ekibimizle başarışı bir şekilde mücadele edeceğiz. 7 Eylül Cumartesi günü Outlet Center gerçekleştirilecek olan özel seyirci etabında kendi seyircimizin, coşku ve heyecanımıza ortak olacaklarına inanıyorum. Kendi evimizde kazanmak ve şampiyona liderliğine çıkmak istiyoruz," dedi.

Kaynak: Bültenler / Otomobil

Ford Otosan Türkiye Ford Otomobil Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title