Haberler

Ford Fiesta ve Focus, artık daha sportif

Güncelleme:

"ST-Line" serisinde, eşsiz ST-Line imzası, kışkırtıcı ve özel jantlar, etkileyici spor tasarım detayları Ford'un heyecan verici yol deneyimini tamamlıyor. Bal peteği tasarımlı ön ızgara ve ön sis farları, karartılmış arka camlar, iç mekanda ST-Line'a özel vites kolu ve direksiyon , ST-Line marşpiyeler, vücudu tamamen kavrayan sportif koltuklar ve siyah tavan döşemeleri "ST-Line" serisinde yolculuklara heyecan katıyor.

Ford'un B segmentindeki temsilcisi Fiesta, "ST-Line" ile kendinden daha güçlü olan Fiesta ST ile benzer dinamizme sahip. ST-Line tamponlar ve yeni ön ızgara, ST-Line yan marşpiyeler ve Metalik Gri 16" alüminyum alaşımlı jantlar aracın dış tasarımında göze çarpan detaylar arasında bulunuyor. Ayrıca alüminyum gaz ve fren pedalları, ST-Line'a özel spor direksiyon ve spor kırmızı koltuk dikişleri de "ST-Line"ın iç aksesuarları arasında yer alıyor.

Focus ST-Line, güçlü ve heyecan verici

RS ve ST'den tanıdığımız sportif Focus ruhu, "ST-Line" versiyonu ile kendine hayran bıraktıran bir tasarımla buluşuyor. Dış tasarımda ST-Line'a özel ön ve arka tampon tasarımı, ST-Line marşpiyeler, ST-Line dış logolar, 17'' Metalik Gri alüminyum alaşım jantları, gündüz yanan LED farları, ön sis farları, karartılmış arka camları; iç mekanda ise spor koltuklarıyla çekici bir görünüme sahip. Siyah tavan döşemesi içerideki ambiyansı değiştirirken ST-Line'a özel tasarlanmış vites kolu ve direksiyonu aracın dinamizmini yansıtıyor.

Kaynak: Bültenler / Otomobil

Ford Otomobil Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title