Haberler

Food Product'ta Dfu'ya Büyük İlgi

Antalya’da bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’nda (Food Product), yer alan Donuk Fırıncılık Ürünleri standı büyük ilgi gördü.

Antalya'da bu yıl 24'üncüsü düzenlenen Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı'nda (Food Product), yer alan Donuk Fırıncılık Ürünleri standı büyük ilgi gördü.

24. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı Expo Center'de dün kapılarını açtı. 15-18 Şubat tarihleri arasındaki fuarda UNO markası Donuk Fırıncılık Ürünleri de (DFU) yer aldı. Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in de ziyaret ettiği DFU'nun tüketicilerin beslenme ve yaşam kalitelerini arttırmak, müşterilere hem değer katıp hem de çeşitlilik sağlamak için hızla artan donuk ürün talebini daha hızlı, daha yüksek teknoloji ile karşılamayı hedeflendiği anlatıldı.

El değmeden, hijyenik koşullarda üretilen unlu mamulleri ile otel, kafe, restourant, catering, kantin gibi işletmelere profesyonel çözümler sunan DFU, fuar alanında bulunan standına ilgi büyük oldu. Sıcak, donuk hamur, fermente donuk hamur, yarı pişmiş donuk, tam pişmiş donuk ve uzun ömürlü ürünlerini fuar katılımcılarıyla buluşturdukları stand da, donuk ürünlerinin çöz pişir seçeneği pratiklik ve lezzet konusunda dikkat çekti.

Fuara bu yıl 4 farklı ülkeden binin üzerinde marka katılıyor ve 21 farklı ülkeden ise alım heyetleri bulunuyor. Fuara Ekonomi Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği, TÜROFED, AKTOB, ATSO, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği, Akdeniz Üniversitesi, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı gibi çok sayıda kurum ve kuruluş destek veriyor.

Fuara yurtdışından Azerbaycan, Dubai, Kosova, Tunus, Filistin, Suudi Arabistan, Kazakistan, Irak, İran, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, Katar, Sırbistan, Makedonya, Arnavutluk, Polonya, Romanya, Bulgaristan, Almanya, Belçika ve Hollanda'dan hem Türk hem de yabancı gıda sektörü ve market zinciri bulunan işadamları katılıyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Münir Karaloğlu Menderes Türel Antalya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title