Haberler

Foçalı Gençler ve Çocuklar, Geleneksel Türk Müziği Çalgılarını Tanıyacak

Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı, Foça Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği iki ayrı sunumda, Foçalı gençlere ve çocuklara geleneksel Türk Müziği çalgılarını tanıtacak.

Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı, Foça Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlediği iki ayrı sunumda, Foçalı gençlere ve çocuklara geleneksel Türk Müziği çalgılarını tanıtacak.

Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı, Foçalı gençlere ve çocuklara geleneksel Türk Müziği çalgılarını tanıtacak. 25 Mart Çarşamba günü Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan programın 1. sunumu, Saat 13.30'da, 2. sunumu ise 15.30'da başlayacak. Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Erkan Aydın moderatörlüğündeki etkinliğin müzik yönetmenliğini, Yrd. Doç. Dr. Esin D. Thorpe Millard yapacak. Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı 1. Foça Müzik Günleri Geleneksel Türk Müziği Çalgıları etkinliğine, tüm gençlerin ve çocukların davetli olduğu belirtildi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, "Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı ve Foça Belediyesi, geleneksel Türk Müziği'ni gençlere ve çocuklara tanıtmak için ortak çalışmalar yapmaya bundan sonraki süreçte de devam edecek" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ege Üniversitesi Foça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title