Haberler

Foça Masterleri, Antalya'da Yarı Finaller İçin Mücadele Ediyor

Güncelleme:

''Uluslararası Turkey Soccer Cup 2014'' futbol turnuvasına katılan Foça Belediyespor Masterler Futbol Takımı; oynadığı 4 maçın 3'ünü kazanarak, grup 1.'si oldu ve çeyrek finallere yükseldi.

Antalya Sportif Faaliyetler Derneği (ASFAD) tarafından düzenlenen ''Uluslararası Turkey Soccer Cup 2014'' futbol turnuvasına katılan Foça Belediyespor Masterler Futbol Takımı; oynadığı 4 maçın 3'ünü kazanarak, grup 1.'si oldu ve çeyrek finallere yükseldi.

Fransa, İngiltere, Kıbrıs, Kırgızistan ve Romanya'dan gelen 17 takım ile, Türkiye'nin değişik bölgelerinden gelen 25 takım olmak üzere, toplam 42 takımın 8 eleme grubunda yarıştığı turnuva, 24 Nisan Perşembe günü Antalya'da başladı.

Grup maçlarını ilk iki sırada tamamlayacak olan takımların yarı final grubuna yükseleceği H grubunda yer alan Foça Masterleri; Diyarbakır, Antalya Asfad, İstanbul'dan Sarıyer Şöhretler, İngiltere'den Turkish London Masters ve KKTC'den Alsancak takımları mücadele etti.

Foça Belediyespor Masterleri, ilk maçında İngiltere'nin Turkish London Masters takımını 2-1 yendi. Foça Belediyespor Masterleri takımı ilk maçındaki bu üç puanı, Raşit'in iki golüyle kazandı.
Grubun ikinci gün maçlarında, 25 Nisan 2014 Cuma günü Saat 11.30'da Diyarbakır takımı ile karşılaşan Foça Belediyespor Masterleri, Faruk'un attığı gollerle 2 -1 kazanarak, puan sayısını 6'ya yükseltti. Ancak Foça, bu maçtan 4 oyuncusunun sakatlanması nedeniyle pekte mutlu ayrılmadı.

Foça Masterleri, fikstür gereği aynı gün, saat 18.45'te, İstanbul takımı Sarıyer Şöhretler Masterler takımı ile turnuvadaki üçüncü maçını yedek oyuncularını ilk onbire alarak ve yedeksiz olarak oynadı. Süper Lig, Bank Asya dahil profesyonel liglerde oynamış oyuncularında yer aldığı Sarıyer Şöhretler takımı, önce Kamil'le 1-0 öne geçti. Faruk, Foça adına beraberliği sağladı. Turnuva kurallarına aykırı olarak bir pozisyon sonrası küfreden ve sahadan atılması gereken Sarıyerli oyuncunun cezasının hakem tarafından sarı kartla geçiştirilmesi, üstelik Foçalı oyuncuya da sarı kart göstermesi itirazlara ve oyunun bir süre durmasına neden oldu. Bu pozisyondan sonra sertlikler arttı, mücadele kızıştı. Hakemin bazı ilgisiz pozisyonlarda yine Sarıyer lehine çaldığı düdükler, maçın seyrini değiştirdi. Kamil ile ikinci, Dinçer ile üçüncü golünü atan İstanbul ekibine, Foça Masterleri cevap veremedi ve maçtan 3-1 yenik ayrıldı.

Foça Belediyespor Masterleri son grup maçını, 26 Nisan 2014 Cumartesi günü, Saat 11.30'da Kıbrıs Alsancak Masterleri ile oynadı. Bu maçı 9-0 kazanan Foça Masterleri, yarı finalde mücadele etme şansını yakaladı.

Temsilcimizin de yer aldığı ''Uluslararası Turkey Soccer Cup 2014'' çeyrek final müsabakaları, 26 Nisan 2014 Cumartesi günü, akşamüzeri saatlerinde oynanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Foça Belediyespor İstanbul Sarıyer Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title