Haberler

Foça Mambo Beach Club'ın Açılışı İçin Rusya'dan Geliyor!

Güncelleme:

Foça Mambo Beach Club, 2013 yazının sezon açılışını 15 Haziran Cumartesi gecesi üç ayrı DJ'in performansıyla yapacak.

Mambo Beach Club'ın 4. sezon açılışına özel; Ozan Doğulu gibi isim yapmış sanatçılar ile aynı mikserin başına geçmiş olan DJ JANE DİOR Moskova'dan gelecek. DJ Jane Dior "Türkiye'de daha önce Bodrum ve İstanbul'da sahne aldığını ama ilk defa Foça'ya geleceği için mutlu olduğunu" söyledi. Dj Jane Dior, Moskova'da Popüler müziğin ve Electro House'un en iyi Dj'i seçildikten sonra Dünya'nın birçok yerinden davet almaya başlamıştır.

3 DJ MİKSER BAŞINDA

İzmir'in doğa harikası Foça Mambo Beach Club'ın 4.sezon açılışında DJ geçidi var. Dj İlker Çoşkun ve Dj Serkan Boral'ın da açılışa özel hazırladığı setlerle Mambo'da sabaha kadar müziğin ritmi hız kesmeyecek. Dansçı kızlar, balon şovlar ve sürpriz havai fişek gösterileri ile eğlencenin dozu biraz daha artacak.

MAMBO'DA SEZON SÜRPRİZLERİ

Mambo bu sezon Electronik müziğin Dünya'ca ünlü isimleri ile Deep House ve House müzik sevenlerin kalbini fethedecek bir program hazırladı. Tüm sezon yer alacak sanatçıları www.mambobc.com adresinden takip edebilir ve yerinizi şimdiden ayırtabilirsiniz.

KOKTEYLLİ KARŞILAMA

23:00-24:00 saatleri arasında geceye katılacak misafirlerimizi kapıda özel mambo kokteyl ikramı ile karşılayan Mambo Beach Club, eğlenceyi başlangıcından sonuna kadar özel tasarladı.

Program: 23:00 : Kapı Açılış 24:00 : Dj İlker Çoşkun 00:30 : Dj Jane Dior 01:00 Havai Fişek ve Dans Gösterisi-Balon Şov 03:30 DJ Serkan Boral

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rusya Federasyonu Ozan Doğulu Dior Foça Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title