Haberler

Foça Devlet Hastanesi Ameliyathanesi Yenileniyor

Güncelleme:

İzmir'de kamu hastanelerine sessiz sedasız yardım eden, pek çok hastanın yüzünü güldüren İzmir Hastanelerine Yardım Derneği, son olarak Foça Devlet Hastanesi yardımda bulundu.

Hastanenin ameliyat birimine bağış yaptı.

Derneğin Başkanı Opr. Dr. Nail Ceyhan ve Yönetim kurulu Foça Devlet hastanesini ziyaret etti . Ziyarette Başhekim Uzm. Dr. Ali Fuat YALVAÇ , Başhekim Yardımcısı Dt. Ahmet Yangöz, İdari Sağlık Bakım Hizm. Müdürü Nutiye Besler ve Mali İşler Müdürü Mümtaz Döğer hazır bulundu.

Derneğin Başkanı Opr. Dr. Nail Ceyhan , bugüne kadar yardımları mütevazılıkla ve aciliyetine göre yürüttüklerini belirtti. Ceyhan, "Derneğin çoğunluğu tıp camiasından olan üyeleri, gönüllülük esasına dayanarak hiçbir menfaat beklentisi içinde olmadan yıllardır hastanelere yardımcı oluyor. Duyduğumuz manevi tatmin her şeyin üstünde bu kapsamda Foça Devlet hastanesi ameliyat hanesine yapmış olduğumuz bağış ve yapılanlarla ilgili yapılan işlemlerin son durumunu değerlendirdik" dedi. Derneğin ameliyathane için 120.000 TL yardımda bulunduğu öğrenildi.

Foça Devlet Hastanesi yönetimi dernek yönetimine şükranlarını sunarak yapmış oldukları için büyük yardım için teşekkür etti.

İZMİR HASTANELERİNE YARDIM DERNEĞİ KİMDİR?

Merkezi İzmir'de bulunan İzmir Hastanelerine Yardım Derneği, 26.05.1950 yıllarında zamanın doktorları ve iş adamları tarafından Sağlık Bakanlığı'na ait hastanelere yardım amacıyla kurulmuştur. Derneğin amacı Sağlık Bakanlığı'na bağlı hastanelere nakdi veya ayni yardımlar yaparak eksikleri tamamlamak, ihtiyaçların giderilmesi için her çeşit tıbbi alet, cihaz ve eşyayı temin etmek, tesisleri ve binaları kurmak ve gerekli tamirleri yaptırmaktır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ceyhan Döğer İzmir Foça Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title