Haberler

Foça Deniz Üs Komutanlığına Ziyaretçi Akını

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 102. yıl dönümü ve Şehitler Günü nedeniyle ziyarete açılan Foça Deniz Üs Komutanlığı, vatandaşların akınına uğradı.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 102. yıl dönümü ve Şehitler Günü nedeniyle ziyarete açılan Foça Deniz Üs Komutanlığı, vatandaşların akınına uğradı.

Foça İlçe Merkezinden kaldırılan servis araçlarıyla üsse gelen gaziler, şehit ve gazi yakınları, personel aileleri ile vatandaşlar önce Kıbrıs Barış Harekatı ve Terörle Mücadele müzelerine götürülerek gezdirildi ve bilgilendirildi. Garnizon Komutanı ve Amfibi Görev Grup Komutanı Aydın Şirin minik öğrencileri karşıladı, çeşitli hediyeler verilerek ikramlarda bulunuldu. Üs içinde bulunan şehitlik ziyaretinin ardından TCG Kalkan Hücumbotu, TCG Bafra ve TCG Bodrum korvetleri vatandaşların ziyaretine açıldı. Limanda konuşlu çıkarma gemilerinde ise gösteri maksatlı olarak indirme bindirme harekatı gerçekleştirildi.

Ziyaret ve gösterilerden sonra, aralarında Foça Kaymakamı Ali Çetin ve bazı daire müdürlerinin de yer aldığı heyet, gaziler, şehit ve gazi yakınları, personel aileleri ile vatandaşlar, Batı Görev Grup Komutanı Tuğamiral Özden Yağcıoğlu'nun komutasındaki TCG Bodrum ve TCG Bafra korvetleri ile denize açıldı. Batı Görev Grup Komutanı Tuğamiral Özden Yağcıoğlu 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yıl dönümü dolayısıyla Deniz Kuvvetleri Komutanlığı gemilerinin çeşitli limanlardan seyir faaliyeti icra ettiğini, kendilerinin de bu faaliyetlere Foça'daki gemilerle katıldıklarını söyledi. Tuğamiral Yağcıoğlu, "Gazilerimiz, şehit ve gazi yakınları, personel eş ve aileleri, lise öğrencileri ve halkımızla birlikte seyirde şehitlerimizi anmak üzere faaliyet icra etmekteyiz. TCG Bafra ve TCG Bodrum korvetleriyle denize açılıp denizde anma etkinliklerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle yad ediyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Bodrum Bafra Foça Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title