Haberler

Foça'da Örnek İşbirliği

Türk voleyboluna yeni sporcular kazandırmayı hedefleyen Foça Belediyespor Voleybol Okulu, bu kapsamda Reha Midilli Anadolu Lisesi ile birlikte çalışıyor.

Türk voleyboluna yeni sporcular kazandırmayı hedefleyen Foça Belediye spor Voleybol Okulu, bu kapsamda Reha Midilli Anadolu Lisesi ile birlikte çalışıyor.

Foça ilçesinde, 25 bayan voleybolcu adayı ile sürdürülen çalışmalar, Foça Belediye spor Voleybol Sorumlusu Yusuf Bakırlı, Reha Midilli Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenleri Zeki Kozu ve Feridun Sertkaya idaresinde gerçekleştiriliyor. Çalışmalar, Pazartesi ve Çarşamba günleri 16.30-18.00 saatlerinde Bağarası Spor Salonu'nda yapılıyor.

Foça Belediye Başkanlığının yanı sıra Foça Belediye spor'un da başkanlığını üstlenen Gökhan Demirağ, "İlçemizde yaşayan gençlerimizin sağlıklı yetişmelerini, bir spor branşını detaylı bir biçimde öğrenmelerini sağlamak bizler için çok önemli. Voleybolda başlattığımız bu örnek işbirliğini, basketbol branşında da ilçemizdeki diğer okulları dahil ederek sürdürmek amacındayız" dedi.

Foça Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 2011, 2012 ve 2013 yıllarında üç kez üst üste İzmir 1'incisi olmuş, 2011 ve 2013 yıllarında ise Türkiye Finalleri'nde İzmir'i temsil etmişti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Foça Belediyespor İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title