Haberler

Foça'da Güzel Hava Keyfi

Izmir'in turistik ilçelerinden Foça'da Kasım ayının sonlarına rağmen havanın güzel ve sıcak olması, yüzleri güldürdü.

Izmir'in turistik ilçelerinden Foça'da Kasım ayının sonlarına rağmen havanın güzel ve sıcak olması, yüzleri güldürdü. Teknesi olanlar yelken açtı, tutkunları açık havada mangal yaktı. Çevre il ve ilçelerden gelenler Foça'da keyif yaptı.

Foça özellikle hafta sonu, çevre il ve ilçelerden gelenlerle dolup taştı. Kasım ayının son zamanlarında hava sıcaklığının 24 dereceye ulaştığı ilçede sahillerdeki yoğunluk dikkati çekti. Gezi teknelerinin büyük bölümü, bu kez balık turları için açıktaki adaların çevrelerine gitmek üzere limandan ayrıldı. El işi ürünleri için kadınlar, Beşkapılar Kalesi civarında tezgah açtı. Slow Food Zeytindalı Birliği Yeryüzü Pazarı üye üreticileri ise İtfaiye önü Yeni park Alanı'nda ürünlerini sattı. İngili Burnu'nda mangallarını yakan aileler, keyif yaptı. Foça'da yazı aratmayan görüntüler oluştu. Limanın İzmir Körfezi yönündeki balıkçı tekneleri ve aralarından süzülen irili ufaklı yelkenliler, sahilden izleyenlere görsel şölen sundu. Küçükdeniz'in kuzeyindeki sakin bölümde ahşap iskelelerde açık havada yoga yapan bazı kadınlar, dikkat çekti. Kasım güzelliğinden nasibini alan esnafın memnun olduğu gözlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Foça Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title