Haberler

Foça'da Fuhuş Operasyonu

İzmir'in Foça İlçesi'nde biri Azerbaycan uyruklu iki kadına zorla fuhuş yaptırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.

İzmir'in Foça İlçesi'nde biri Azerbaycan uyruklu iki kadına zorla fuhuş yaptırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.

Geçen 8 Mayıs'ta saat 08.00 sıralarında, Foça'da polise başvuran S.E.(30) ile U.Ç.(39), evlerinde kalan arkadaşları Ş.B.'nin (27) paralarını alarak kaçtığını söyledi. Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şikayetçilerin evlerinde kalan kişilerin çokluğu ve birinin de yabancı uyruklu olmasından dolayı, fuhuş şebekesi olabileceklerinden şüphelenerek araştırma yaptı. Yapılan çalışmayla, S.E. ve U.Ç.'nin Foça ilçesinde kiraladıkları evde E.B. (20) ile Azerbaycan uyruklu D.Z. (49) isimli kadınlara, tehdit ederek, zorla fuhuş yaptırdıkları anlaşıldı. S.E., U.Ç. ve Ş.B. yakalanarak gözaltına alındı. Ş.B.'nin üst aramasında, fuhuştan elde ettiği 6 bin 980 TL paraya el konuldu. Mağdur kadınlardan E.B.'nin de 'hırsızlık' suçundan 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı ortaya çıktı, cezaevine teslim edildi. Azerbaycan uyruklu D.Z. ise yasal işlemlerin yapılması için İl Göç İdaresi Müdürlüğü' ne teslim edildi.

İşlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedilen üç zanlıdan U.Ç. ve Ş.B. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı, S.E. ise tutuklandı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Azerbaycan İzmir 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title