Haberler

Foça'da Çocuk Şenlikleri Başladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, İzmir’in Foça ilçesinde ’Çocuk Oyunları Şenliği’ düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, İzmir'in Foça ilçesinde 'Çocuk Oyunları Şenliği' düzenlendi.

Foça ilçesinde gerçekleşen 'Çocuk Oyunları Şenliği'nin açılışına, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Garnizon Komutan Vekili, Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Şenlik kapsamında ilk oyunu ise Foça protokolü oynadı. Şenlikte, öğrencilerinin dans gösterileri ise ilgiyle izlendi. Foça Kaymakamlığı, Foça Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği 'Çocuk Oyunları Şenliği' kapsamında, unutulmaya yüz tutmuş 'Mendil Kapmaca' ve 'Yakartop' gibi çocuk oyunları oynanacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ülgür Gökhan 23 Nisan İzmir Foça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title