Haberler

Foça Belediyespor'un Altın Kızları

Foça Belediyespor Kulübü Voleybol Şubesi, bayan voleybol takımlarıyla İzmir’in spor salonlarında boy göstermeye devam ediyor.

Foça Belediye spor Kulübü Voleybol Şubesi, bayan voleybol takımlarıyla İzmir'in spor salonlarında boy göstermeye devam ediyor. Altyapı takımları ile çok başarılı bir sezon geçiren Foça Belediyespor Kulübü Voleybol Şubesi, İzmir İl Birinciliği Kupası'na iki takımla katılıyor.

Foça Belediyespor'un, İzmir İl Birinciliği Kupası'na katılmasının asıl amacı, gelecek sezona hazırlanmak ve birçok genç oyuncusuna deneyim kazandırmak olsa da; her iki takımında kupayı kazanma ihtimali bulunuyor. 3 yıl üst üste, İzmir İl Birinciliği Kupası kazanan Foça Belediyespor, bu başarısını 4. yıla çıkarmak kararlılığıyla mücadele ediyor. Voleybol Şubesi Sorumlusu Yusuf Bakırlı yönetiminde çalışan Foça Belediyespor A ve B bayan voleybol takımları; 20 Nisan Pazar günü, Alsancak Spor Salonu'nda peş peşe maçlar oynadı.

Deneyimli oyunculardan ve gençlerden kurulu olan Foça Belediyespor A takımı, ilk maçında Özateş Spor B takımını 3-0 mağlup ederek, kupaya iyi bir başlangıç yaptı. Tümü genç ve altyapı oyuncularından kurulu olan Foça Belediyespor B takımı ise, Katip Çelebi Üniversitesi'ne 3-1 yenildi. B Takımı ilk maçında, Özateş Spor B Takımı'nı 3-0 mağlup etmişti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Foça Belediyespor İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title