Haberler

Foça Belediye Spor İlk Maçına Çıkıyor

Güncelleme:

Foça Belediye Spor A Futbol Takımı, ilk sınavını, 3 Ekim 2015 Cumartesi günü İzmir Büyükşehir Belediye Spor karşısında verecek...

İzmir Süper Amatör Lig A Grubu'nda mücadele edecek olan Foça Belediye Spor, yeni futbol sezonunun ilk maçını, 3 Ekim 2015 Cumartesi günü İzmir Büyükşehir Belediye Spor ile oynayacak. Karabağlar Yeşilyurt Sahası'nda oynanacak olan maç, saat 15.00'de başlayacak.

Başarılı olmak istiyoruz...

Foça Belediyesi ve Foça Belediye Spor Kulübü Başkanı Gökhan Demirağ, Süper Amatör Lig'de mücadele edecek tüm takımlara ve futbolculara, kazasız, sağlıklı ve güzel bir sezon diledi.

Başkan Demirağ, "Bu sezon kadromuza önceki yıllarda takımımızda forma giymiş tecrübeli oyuncular kazandırdık. Yeni sezonda başarılı olmak istiyoruz. Foça Belediye Spor'u bu ligde başarıyla temsil etmek istiyoruz. Hedefimiz puan sıralamasının üst kademelerinde yeralmak. Umarım herşey gönlümüzce olur. Foça Belediye Spor için hayırlı bir sezon olsun" dedi.


Foça Belediye Spor, İzmir Süper Amatör Lig A Grubu'nda; Özçamdibi Spor, Aliağa Futbol A.Ş., Ülkü Spor, Güzeltepe Spor, Dedebaşı Spor, Poyracık Bilir Altayspor, Ceyhan Altınyıldız Spor, Halilbeyli Spor, Reo Atilla Spor, Dikili Çandarlı Gücü, Bornova Belediye Spor ve İzmir Büyükşehir Belediye Spor takımları ile mücadele edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gökhan Demirağ Karabağlar İzmir Foça Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title