Haberler

Foça Açık Cezaevindeki Hükümlüler Girişimcilik Sertifikalarını Aldı

Foça Açık Cezaevinde düzenlenen girişimcilik kursunu başarı ile tamamlayan 30 hükümlü, düzenlenen törenle sertifikalarına kavuştu.

Foça Açık Cezaevinde düzenlenen girişimcilik kursunu başarı ile tamamlayan 30 hükümlü, düzenlenen törenle sertifikalarına kavuştu.

Foça Açık Cezaevinde düzenlenen girişimcilik kursunda 30 hükümlü, kursu başarıyla tamamladı. Düzenlenen törenin ardından ise hükümlüler sertifikalarını törenle aldı. Programda konuşan Foça Açık Ceza evi Kurum Müdürü Murat Yılmaz, girişimcilik kursu konusunda bilgilendirme yaparak kursu başarı ile bitiren hükümlüleri kutladı. Menemen Ticaret Odası (MTO) Başkanı Yılmaz Güral ise yaptığı konuşmada, "Bir ziyaret sonrasında hükümlü bir kardeşimiz dışarı çıktıklarında iş bulma zorluklarından bahsetti bizimde zorumuza gitti. Cezaevi müdürlerimiz ile konuştuk KOSGEB'in düzenlediği girişimcilik kursu açmak istedik" dedi.

Törene, Menemen Ticaret Odası (MTO) Başkanı Yılmaz Güral, meclis başkanı Ali Azgın, meclis başkan vekili Erkan Çoban, meclis üyesi Önder Zorba, KOSGEB İzmir Kuzey Hizmet Merkezi Müdürü Dr. Özgür Armaneri, Foça Açık Cezaevi Kurum Müdürü Murat Yılmaz, kurum müdürleri, ve hükümlüler katıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Yılmaz Menemen İzmir Foça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title