Haberler

Flowerbox ve Boyner '1 Gezegen 1 Gelecek' İçin El Ele Verdi

Güncelleme:

Flowerbox ile Boyner mağazası haziran ayı boyunca yeşile büründü

Flowerbox ve Boyner İstinyePark mağazasının birlikte yürüttüğü '1 Gezegen 1 Gelecek' kampanyası kapsamında haziran ayı boyunca Boyner vitrini doğanın en güzel yeşil tonlarına büründü.

Canlı ve % 100 doğal bitki çeşitlerini farklı dekorasyon alanlarına entegre ederek, çiçek yetiştirme merakına yepyeni bir boyut kazandıran Flowerbox ve Boyner İstinyePark mağazasının Dünya Çevre Günü kapsamında birlikte yürüttüğü '1 Gezegen 1 Gelecek' kampanyasıyla Boyner vitrini fidanlarla kaplandı.

Haziran ayı boyunca Flowerbox'ın yemyeşil çam fideleri ve solmayan gerçek çimleriyle süslenen Boyner İstinyePark mağazası, dekorasyonuyla büyük ilgi çekti. Kampanya süresince Boyner İstinyePark mağazasından 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese Flowerbox'tan bir adet çam fidesi hediye edildi.

'1 Gezegen 1 Gelecek' kampanyası kapsamında vitrindeki ve müşterilere hediye edilen çamlar, temmuz ayında gerçekleştirilecek büyük organizasyonla Çatalca'da bulunan Aziz Nesin Vakfı'na ekilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dünya Çevre Günü Boyner Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title