Haberler

    Florya'da Abdürrahim Albayrak- Cesare Prandelli Zirvesi!

    Başakşehir'e 4-0 mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'da, maçın ardından Florya'da durum değerlendirmesi yapıldı.

    Teknik direktör Cesare Prandelli, Abdurrahim Albayrak ile bir araya gelerek takımın geleceği hakkında fikir alışverişinde bulundu.

    İtalyan teknik adam, sezon başından beri yaşanan sıkıntıları dile getirdi. Prandelli, daha çok çalışmaları gerektiğini anlatarak, 4. yıldızı kazanmak için kenetlenmeleri gerektiğini vurguladı.

    Galatasaray'da yeniden göreve başlayan Albayrak da takımda futbolcuların kalitesine ve karakterine her zaman güvendiğini ifade ederek, oyuncular ile daha yakından ilgileneceklerini ve morallerini yüksek tutmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

    Toplantıda takımda yapılacak değişiklikler de gündeme geldi. Cesare Prandelli, oyuncu sayısının çok fazla olduğunu savundu. Albayrak da buna katıldığını ifade ederek, mali açıdan bir denge oluşturulacağını ifade etti. Ancak takımdan uzaklaştırılan bazı isimlere ise yeniden şans verilmesini istedi.

    Toplantının ardından önce Cesare Prandellli, ardından da Abdurrahim Albayrak Florya Metin Oktay Tesisleri'nden ayrıldı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Abdurrahim Albayrak Cesare Prandelli Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title