Haberler

Can Dündar'a Silahla Saldıran Zanlı Tutuklandı

Güncelleme:

Gazeteci Can Dündar'a yönelik silahlı saldırıyı gerçekleştiren Murat Şahin, "Silahla tehdit" ve "6136 sayılı kanuna muhalefet" suçlarından tutuklandı.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a silahlı saldırıyı gerçekleştiren Murat Şahin savcılık işlemelerinin ardından akşam saatlerinde tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

TUTUKLANDI

Hakim karşısına çıkan saldırgan Murat Şahin, "Silahla tehdit" ve "6136 sayılı kanuna muhalefet" suçlarından tutuklandı.

5 ŞÜPHELİDEN 3'Ü SAVCILIKTAN SERBEST

Saldırıyı gerçekleştiren Murat Ş. ile birlikte adliyeye sevk edilen şüpheliler Terör ve Örgütlü Suçlarla Mücadele savcılarından Abdullah Yurtsever'e yaklaşık 5 saat ifade verdi. Şüphelilerden saldırıyı gerçekleştiren Murat Ş. 'öldürmeye teşebbüs' ve '6136 sayılı kanuna muhalefet' suçlarından tutuklanması talebiyle Nöbetçi İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Şüphelilerden biri adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle hakimliğe sevk eden savcı, 3 kişiyi ise serbest bıraktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Şahin Can Dündar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

KOCA KURT:

İYİ BİR TİYATRO OYUNUYDU. . . . . . . AYNI PYD NİN KOBANİ DE IŞİD İLE SAVAŞIYOR OYUNU GİBİ. . . PYD TİYATROSUNU ABD GÖSTERİME SUNMUŞTU. . . BU OYUNUN ARKASINDA ACABA KİMLER VAR. . . . . . . . .

14
22
yanıtYanıtla
CEZASI AKLININ ALAMIYACAĞI KADAR KÖTÜ...:

AYNEN. . . . . TİYATROCULUK BUNLARIN İŞİ. . . . . ANCAK. . BİLMEDİKLERİ TEK ŞEY. . . . YARIN AHRETTE , . . . . BİR TOZ TANESİ KADAR BİLE OLSA. . . . HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK. . . . . CEZASI VERİLECEK. . . . İNSANLARI KANDIRABİLİRLER. . . . AMA. . . ONDAN , HİÇBİRŞEYİN GİZLİ KALMADIĞI ALLAH VAR. . . . YOK DEMEKLE , YOK OLMAZ. . . . . YALNIZCA. . . . KENDİNİ KANDIRIRSIN. . . . . BU SENİN İÇİN , HİÇ DE İYİ OLMAZ. . . . ÇÜNKÜ , CEZASI GERÇEKTEN DE. . . AKLININ ALAMIYACAĞI KADAR KÖTÜ. . .

yanıt7
yanıt2
Emre Aydın Mobil-IOS:

İyi olmuş çeksin be cezasını

9
4
yanıtYanıtla
Green sniper:

Bu Ada''m askerde patates soymuş her halde. . . . eğitim almamiş. . . bunalrın hepsi hikaye

12
0
yanıtYanıtla
AteisT:

3 veya 4 kat artmış trafik sigortasını yatırdım ardından dünyanın en pahalı benzinini satan ülkem benzininden aldım hep şükrettim hep süphaneke okudum. Belki TRT açıklama yapar dedim : '''' Ekmeğin fiyatı arttı ama zam yapılmadı '''' diyerek. Huzur doluyum bugün yine kaza eseri ölmedim. Kilisin süperman valisinin : ''''Yer çekimi diye bir şey var roket tabi ki de düşecek ben abdestsiz dışarı çıkmıyorum. '''' bilimsel görüş ve önerileri beni koruyor.

8
3
yanıtYanıtla
yeter:

çok haklısın valininde cahili olurmuş diyeceğim ama bu başka bir şey halkı adam yerine koymama

yanıt0
yanıt0
ali:

adam öldürmeye teşebbüsten değilde başka şeyden tutuklanıyor gelde gülme bu ülke nasıl bir ülke haline geldi. nerde bu akpartinin vizyonu. on sene önce adalet eşitlik özgürlük avrupa birliği lafları.

10
1
yanıtYanıtla
konu vatan:

ey geri zekalı bu iktidarı yok etme kararları kini bırak ülken zor durumda farkına var biraz başka ülkemiz yok kör herif uyan artık

yanıt0
yanıt1
uyuma:

Vatan konulu arkadaş acaba bu ülkeyi zor duruma kim soktu

yanıt0
yanıt0
mert:

beyler dikkatinizi çekerim mit tırlarını can dündardan önce aydınlık grubu haber yaptı nedense o dergiye ve doğu perinçeğe vatan hainliği suçlaması yapılmadıda can dündara yapıldı. bi düşünün düşünmekten bukadarmı yoksun hale geldik.

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title