Haberler

İstanbul Florya'da 2 Demiryolu Yenileme Aracı Çarpıştı: 2 Yaralı

Güncelleme:

İstanbul Florya'da yenilenen banliyö hattında test ve kontrol yapan iki demiryolu yenileme aracı çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 2 kişi yaralandı.

İstanbul Florya'da Halkalı-Gebze banliyö tren hattında test sürücüsü sırasında kaza meydana geldi. Deneme sürüşü yapan demir yolu aracı ile elektrik hattını döşeyen araç, Florya'da çarpıştı. Kaza sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi yaralandı.

DENEME SEFERLERİ SIRASINDA KAZA: 2 KİŞİ YARALANDI

Halkalı-Sirkeci Banliyö hattı üzerinde deneme sürüşü yapan 2 bakım onarım aracı dolayı Florya mevkiisinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 2 kişi yaralandı.

Son Dakika! İstanbul Florya'da Marmaray Treni ile Demiryolu Yenileme Aracı Çarpıştı: 2 Yaralı

SAĞLIK VE İTFAİYE EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Kaza nedeniyle olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Trende sıkışan iki kişi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Kazada yaralananlar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Son Dakika! İstanbul Florya'da 2 Demiryolu Yenileme Aracı Çarpıştı: 3 Yaralı

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI AÇIKLAMA YAPTI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Halkalı Sirkeci Banliyö hattındaki kazaya ilişkin açıklama yapıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamada, "Bugün saat 09.30 sularında demiryolu trafiğine kapalı olan Kazlıçeşme -Halkalı şantiyesi demiryolu güzergahının Florya-Akvaryum kesimine bir UNİMOG iş makinesi ile bir katener aracı çalışma ve malzeme taşımak üzere hatta girmiştir. Söz konusu iki iş makinesi birbiriyle çarpışmış ve olay sonucunda araçtan atlama sonucu iki işçi yaralanmıştır. Bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan test sürüşü yapan trenlerin kaza yaptığı ifadesi gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

İşte kaza yerinden ilk görüntüler;

Son Dakika! İstanbul Florya'da 2 Demiryolu Yenileme Aracı Çarpıştı: 3 Yaralı

Son Dakika! İstanbul Florya'da Marmaray Treni ile Demiryolu Yenileme Aracı Çarpıştı: 2 Yaralı

Son Dakika! İstanbul Florya'da Marmaray Treni ile Demiryolu Yenileme Aracı Çarpıştı: 2 Yaralı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

DHA 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (33)

KIYTIRIK UZMAN:

BU OLAY KAZA DEĞİL SORUMSUZLUKTUR. . !

7
0
yanıtYanıtla
ankaralı:

kaza maza yeter bu sorumsuzlar hasar ziyanı kuruşu kuruşuna ödesinler akılları başına gelir laubalı lakayıt çalışma olursa bunun önüne asla geçilmez

5
0
yanıtYanıtla
PAŞIH:

Gözünüz körmü beyinsizler

5
0
yanıtYanıtla
İlber Ortaylı:

Trafik özürlü bir toplumuz!

4
0
yanıtYanıtla
sabotajj:

bu ara çok olmaya başladı yine kumpas fitne fesat sabotajj fikirleri canlandı aklımda kesin dış desdekli iç unsurlar tarafından planlandı diyorum bunlardan korkulur dolar bile satın alır bunlar yükselsin diye

1
2
yanıtYanıtla
BAKAN:

BİZİM DEMİR YOLLARI OLARAK HİÇ BİR TREN KAZASI İLE ALAKAMIZ YOKTUR BİZ KOLTUĞU ISITMAK İÇİN BURADAYIZ KAZALAR TAKTİRİ İLAHİR

1
2
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Güvenlik sartlari okadar yüksekki, olmaz yani. Suclu iscidir yine. Ayni hikaye.

3
0
yanıtYanıtla
işçi mehmet:

sıkıntı yok sadece işçiler zarar görmüş siz keyfinize bakın biz ölürüzde

2
1
yanıtYanıtla
ADALI:

.....sinyalizasyon olmazsa olmaz değildir....Ulaştırma Bakanının Ankara Tren kazası sözleri....lütfen çok lütfen bu şahsın bu sözleri görevden almayı gerektirir....hangi bilimsel gerçek bu açıklamayı yaptırır merak ediyorum...sonut gelinen noktada sonuç

2
1
yanıtYanıtla
Shiptar:

Ulaştırma bakanı ve bölge mudurleri hala gorevinde duruyorsa biz demek ki işi ehline vermemisiz

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title