Haberler

    Flaş! Resmi Açıklama Geldi | Eskişehirspor ile Galatasaray Tarık İçn Anlaştı Mı?

    Bugün akşam saatlerinde Tarık Çamdal için Galatasaray'la 4 yıllık anlaştığı haberlerine Eskişehirspor cephesinden açıklama geldi.

    Eskişehir'in yerel basınından 2 Eylül'e göre Galatasaray'ın Eskişehispor'dan Tarık Çamdal ile 4 yıllık anlaştığı iddiaları doğru değil. TRT Spor'un iddiasına göre Galatasaray Tarık ile 4 yıllık anlaştı denilirken Mesut Hoşcan'ın resmi bir durum yok açıklaması da kafaları karıştırdı.

    Tarık Çamdal’ın Galatasarayla 4 yıllık anlaştığını duyrulmasından sonra Başkan Mesut Hoşcan kesin ve net bir şekilde böyle bir durumun olmadığını belirterek çıkan bu haberi yalanladı. Hoşcan “Şimdilik resmi bir durum yok”dedi. Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman da böyle bir durumun olmadığını belirtti. Galatasaray, genç futbolcu için 4 milyon Avro bir futbolcu önermiş, Eskişehirspor ise 6 milyon Avro değer biçmişti. Yapılan görüşmelerde ilerleyen günlerde ortak nokta 5 milyon avroda anlaşılması bekleniyor.

    KAYNAK: 2 Eylül

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Eskişehirspor Mesut Hoşcan Tarık Çamdal Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title