Haberler

Flaş Flaş ! Bu Ürün Yasaklanacak Mı?

ilandır
Güncelleme:

Vücudunuzu Sigara'nın Etkilerinden Temizleyin !

Özellikle sigarayı bırakamayanlar için geliştirilmiş formül nicotea sigaranın tüm zararlarını vücüttan 5 günde atıyor.

 

Amerika'dan gelen NicoTea  adlı ürün sigara lobisinin korkulu rüyası oldu. Her yıl binlerce kişinin ciddi sağlık sorunları yaşadığı sigara artık tehdit olmaktan çıkıyor. Sigara lobilerinin bu ürünü Türkiye'ye sokmamak ve Türkiye'de satışını yaptırmamak için çok uğraştığı ve sadece ayda 5 günde sigaranın zararlarından kurtaran ürünün satışları Türkiye'de de başladı. Avrupa kalite ödülü alan NicoTea  sigaranın zararlarından kurtaran ilk ve tek üründür. 

Sigara lobileri, son günlerde bu ürünün satışını durdurmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Çünkü ürün yapılan klinik testlerde her 5 kişiden 4 ünün düzenli kullanımda sigarayı bıraktığını kanıtlamıştır. Nicotea adlı ürünün sadece 5 günde sigaranın tüm zararlarını vucüttan atıyor. 

DÜNYA BU ETKİNİN PEŞİNDE NİCOTEA!




BİR ÇOK ÜNLÜ FUTBOLCU,SPORCU,SES SANATÇISI NİCO TEA KULLANARAK

KARİYERLERİNİ KORUMAYA DEVAM ETTİ.

Uzun yıllar süren klinik çalışmalar sonucunda ortaya çıkan NicoTea ünlüler tarafından mucizevi formül olarak adlandırılıyor.Biliyorsunuz ki sigara hayatımızın her alanında bizleri olumsuz etkiler.Yürürken,koşarken,merdiven çıkarken,konuşurken ve şarkı söylerken.Tüm dünyanın tanıdığı ünlü RNB şarkıcı RİHANNA ürünü kullandıkatn sonra sesinin daha çok açıldığını ve konserlerde playback yapmak yerine canlı okuduğunu itiraf etti.


Aynı zamanda NicoTea  yediğiniz içtiğiniz herşeyin tadını daha iyi almanızı sağlar. Siraga içerken vucüdunuza aldığınız 4200 kimyasal maddeyi sadece 5 günde NİCOTEA kullanarak vucüdunuzdan atmayı garanti veriyor. 


Çıktığı günden beri Amerika'da satış rekorları kıran NicoTea  en çok sigara tüketen ülke olan Türkiye pazarına girilmemesi için her yol denenmiş fakat başarılı olunamamıştır. Bir çok uluslarası marka, bu formülün patentini alabilmek için milyon dolarlar teklif ediyorlar. Ancak firma yetkilileri hiç bir şekilde formülü satmayacaklarını açıkladılar. 
 

Sadece 5 günde sigaranın tüm zara rlarını vucüdunuzdan atan  NicoTea ' nin avantajı memnun kalmadığınız takdirde 365 gün boyunca iade edebiliyorsunuz. Bu da firmanın ne kadar iddialı olduğunu gösteriyor. Yakın da eczanelerde de satılacak olan Nicotea şimdilik sadece sitesinden alabiliyorsunuz. Ayrıca, firma yetkilileri ürün Amerika'dan ithal olduğu için sınırlı sayıda bulunduğunu da belirtti.

 

Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Advertorial Haberler Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title