Haberler

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı

Güncelleme:

Son dakika gelişmesi... Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla atandı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum atandı. Kayyum olarak Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla görevlendirildi. Belediye eş başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı kısa süre önce tutuklanmıştı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşturması çerçevesinde 25 Ekim'de gözaltına alınan Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, önceki gün çıkarıldıkları mahkemece, "Terör örgütüne üye olma suçundan" tutuklanarak, Kocaeli Kandıra F Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderilmişti.

KAYYUM YARIN SABAH GÖREVİNE BAŞLAYACAK

İçişleri Bakanlığı, belediyeye, Ankara'nın Etimesgut İlçe Kaymakamı Cumali Atilla'yı kayyum olarak atadı. Atilla'nın yarın sabah göreve başlayacağı tahmin ediliyor.

CUMALİ ATİLLA KİMDİR

1964 Elazığ doğumlu olan Cumali Atilla ilk ve orta öğrenimini Elazığ'da, Yükseköğrenimini İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde tamamladı. 1990 Yılında Erzincan Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Dil eğitimi ve yönetim sistemi konularında çalışmalar yapmak üzere 8 ay İngiltere'de bulundu. 3 yıllık staj dönemi içerisinde Çorum Uğurludağ ve Afyon Çobanlar ilçesinde Kaymakam vekilliği görevini yürüttü. Daha sonra sırayla Giresun'un Piraziz, Muş'un Malazgirt, Bolu'nun Mengen Kaymakamlığı, Diyarbakır Vali Yardımcılığı ve Konya Beyşehir Kaymakamlığı görevinde bulundu. 23 Eylül 2011 tarihinde Etimesgut Kaymakamlığı görevine başlayan Atilla evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Etimesgut Politika Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title