Haberler

1 Askerin Şehit Düştüğü Şırnak'ta Sokağa Çıkma Yasağı!

Güncelleme:

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Özel Harekat Şubesi'ne eş zamanlı saldırı düzenlendi, 1 asker şehit oldu. İlçede sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde dün gece yarısı PKK'lıların Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Özel Harekat Şubesi'ne otomatik silahlarla saldırı düzenlemesi ve Astsubay İsmail Demir'i şehit etmesinden sonra ilçe merkezinde saat 01.00'den itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

AÇIKLAMA KAYMAKAMLIKTAN GELDİ

Beytüşşebap Kaymakamlığı'ndan sokağa çıkma yasağına ilişkin şu açıklama yapıldı:

"Bölücü terör örgütü mensuplarının yakalanması huzur ve güvenliğin, kişi dokunulmazlığının tasarrufa müteallik emniyetin kamu huzurunun sağlanması amacıyla Kaymakamlığımızca 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunun 32/Ç maddesi gereğince 03/07/2016 günü saat 01: 00 dan itibaren geçerli olmak üzere Beytüşşebap İlçe Merkezimizde ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağının uygulanmasına karar verilmiştir."

ŞEHİT ATEŞİ ADANA'YA DÜŞTÜ

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş İsmail Demir'in acı haberi Adana'daki babaevine ulaştı.

PKK'lı teröristlerin, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve askeri lojmanlara uzun namlulu silah ve roketatarlarla saldırması sonucu şehit edilen Demir'in acı haberi Fevzipaşa Mahallesi'nde yaşayan babası Arif ve annesi Hayriye Demir'e askeri yetkililer tarafından verildi.

Acı haberin duyulması üzerine mahalle sakinleri ve Demir'in çok sayıda yakını, şehit evine gelerek, aileye taziyelerini iletti.

EVLİ VE BİR ÇOCUK BABASIYDI

Evli ve bir çocuk babası olduğu belirtilen Demir'in şehadet haberinin duyulması üzerine, babaevine ve sokağın girişi ile otomobillere Türk bayrakları asıldı.

DİYARBAKIR LİCE'DE 1 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ, 2 TERÖRİST YAKALANDI

Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki operasyonda 1 terörist etkisiz hale getirildi, 2 terörist sağ yakalandı.

11 SIĞINAK ORTAYA ÇIKARILDI

Valilikten yapılan açıklamada, Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığı'nın sevk ve idaresinde, Lice ve civar bölgelerde terör örgütü PKK ve finans kaynağı uyuşturucuya yönelik icra edilen "Bayrak-14 Şehit Jandarma Teğmen Abdülselam Özatak Müşterek Özel Birlik Operasyonu" kapsamında, Seyrek, Sivrice ve Bayırlı köyü kırsalında arazi arama ve taraması esnasında 11 sığınağın ortaya çıkarıldığı belirtildi.

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Sığınaklarda, tuzaklanmış el yapımı patlayıcı, 27 patlayıcı düzeneği, 37 tüp, 4 akü, 116 pil ve pil bloğu, 10 şarjör, 240 fişek, 2 telsiz, 6 batarya, biri silah üstü gece görüşlü olmak üzere 2 dürbün, 17 terörist kıyafeti, havadan görüntüleri engellemek için kullanılan şemsiye, güneş paneli, çeşitli ebatlarda çadır, sığınak yapımında kullanılan malzemeler, muhtelif giyim ve tıbbi malzemeler ele bulunduğu bildirildi.

Arazi aramalarında sıcak temas sağlanan teröristlerden 1'i etkisiz hale getirildi, 2 terörist sağ yakalandı. Etkisiz hale getirilen teröristin üzerinde 1 uzun namlulu silah, 5 şarjör, 1 el bombası ele geçirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beytüşşebap Dha Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title