Haberler

Teröristleri Havalimanına Getiren Taksicinin İfadesi Alındı

Güncelleme:

Atatürk Havalimanı'ndaki hain saldırıyı gerçekleştiren 3 teröristi havalimanına götüren taksicinin ifadesine başvuruldu. Taksici serbest bırakılırken olayın detayları da ortaya çıkmaya başladı.

Atatürk Havalimanı saldırısını yapan 3 teröristi havalimanına götüren taksicinin ifadesine başvuruldu. Taksici ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

SALDIRININ DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Savcılığın yürüttüğü soruşturmada, kanlı saldırının ayrıntıları da ortaya çıkıyor. Taksiden indikten sonra 3 teröristin ayrıldıkları ve birinin Dış Hatlar Geliş kısmına gittiği, diğer 2'sinin ise Dış Hatlar Gidiş kısmına yöneldiği belirtildi.

Dış Hatlar Geliş kısmına giden bir teröristin kendisini patlattığı, Dış Hatlar Gidiş kısmına yönelen 2 teröristin ise x-raylerin olduğu yerde uzun namlulu silahla rastgele ateş etmeye başladığı bildirildi. Teröristlerden bir tanesinin merdivenlerden aşağıya inerek, kendisini patlattığı daha sonra ise bir diğer teröristin kendisini patlattığı öğrenildi.

2 AYRI ADRESE BASKIN YAPILDI

Bu arada, saldırıyla ilgili İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2 ayrı adrese baskın yapıldığı ve çok sayıda şifrelenmiş orgütsel döküman ile dijital malzemenin incelemeye alındığı bildirildi.

VALİLİK SON BİLGİLERİ DUYURDU: 41 KİŞİ CAN VERDİ

Öte yandan saldırıyla ilgili İstanbul Valiliği'nden son bilgiler de geldi. Valilik'ten yapılan son açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"28.06.2016 tarihinde Atatürk Havalimanında meydana gelen menfur terör saldırısı neticesinde 29.06.2016 (bugün) saat 13:00 itibariyle; 41 kişinin hayatını kaybettiği belirlenmiştir. Hayatını kaybedenlerden 37 kişinin kimliği tespit edilmiş, bunlardan 10'unun yabancı uyruklu, 3'ünün ise çifte vatandaş olduğu anlaşılmıştır. Hayatlarını kaybeden 19 kişi yakınlarına teslim edilmiştir.

Hastanede yaralı olarak bulunan 239 kişiden 109'u taburcu edilmiş, 130 kişinin tedavilerine devam edilmektedir. Menfur saldırı ve faillerine yönelik detaylı inceleme çok yönlü olarak sürdürülmektedir. Bu haince saldırıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

GERÇEKLER:

TÜRKİYENİN SINIRLARINI 5 MİLYON GÖÇMENE AÇAN ZİHNİYETİN TAAAAAAAAA. . . . .

26
3
yanıtYanıtla
Subat:

chp ve hdp li vekillerinde ifadeleri alinmali.

16
10
yanıtYanıtla
....as:

NErde lan taksicinin ifadesi kimden ne saklıyorusnuz adamlar herşeyi biliyor bir halkı mal yerine koyuyorsunuz , o geri zekalı taksici yaz gününde üç tane montlu sakallı adamdan hiç mi süphelenmedi eğer şüphelenmediyse malın önde gidenimiş.

24
1
yanıtYanıtla
Uğur Çavuş:

Suriyeden ve Iraktan ülkeye girişler tamamen yasaklanmalı ve güneydoğuda ohal olmalıdır.

19
4
yanıtYanıtla
insan:

Suriyeli oldu coktaaan Turiyeli. . . . sen daha uyu, yarin öbürgün onlarda daga cikarlar merak etme. .

yanıt0
yanıt0
mhp 55:

İŞİDE SEMPATİ DUYAN KİŞİLERİN VE İŞİDÇİLERİ İFADESİ ALIP SERBERT BIRAKAN YETKİLİLERİNDE EN BAŞTAKİNE KADAR İFADESİNİ ALSINLAR . . . . . . . . . . . . VATANA İHANET KARŞILIKSIZ KALMASIN

20
0
yanıtYanıtla
FIRAT:

TAKSİCİ MİTİN ADAMI

15
4
yanıtYanıtla
Meto:

Asın taksiciyi, niye getirmiş

yanıt2
yanıt4
YALANCI AKPNİN MUMU YATSIYA KADAR YANAR:

MİLLET CAN DERDİN DE SARAYDA Kİ BÜRÜKSELDEKİ HAVAALANI 12 SAATTE AÇILMIŞ TÜRKİYEDEKİ ATATÜRK HAVALİMANI SALDIRIDAN 5 SAAT SONRA AÇILMIŞ HAVASINDA OBAMADAN KENDİNE GELEN TAZİYE MEKTUBU İLE HALKINA HAVA ATMA PEŞİNDE MEDYA YA PUTİNLE ÇEKİLMİŞ RESİMLERİNİ SERVİS ETME PEŞİNDE İSRAİLLE YAPILAN YÜZ KARASI ANTLAŞMAYI MEDYAYA SERVİS ETME PEŞİNDE YANİ SARAYDA Kİ NEREDE KENDİNİ HALKINA KARŞI HAVALI GÖSTERECEK GÖSTERİŞLİ İŞLER VAR ONUN PEŞİNDE SARAYDA ZENGİN İFTAR SOFRALARI ÜNLÜ DAVETLİLER İŞİ HAVA

15
3
yanıtYanıtla
BU HABER BÜYÜTÜLR HEMDE GEREĞİ KADAR?:

ABİ ÜLKEYE OKADAR SURİYELİIRAKLI AFGAN VS DOLDU Kİ HANİ BELKİ GİYİMTARZALARI ÖKEDİR DEYİP ÖENEMSENMEYEBİLİR İŞTE MÜLTECİLERİN BÖLE DE BİR ZARARI OLABİLİR!

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title