Haberler

Diyarbakır'da Trafik Kazası: 6 Ölü, 4 Yaralı

Güncelleme:

Diyarbakır'da şarampole devrilen minibüste bulunan 3'ü çocuk 6 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Ailenin sokağa çıkma yasağının kalktığı Yüksekova'ya döndüğü ortaya çıktı.

Hatay'dan Hakkari'ye giden 30 yaşındaki Sadık Salar'ın kullandığı 30 E 1073 plakalı minibüs, Diyarbakır- Şanlıurfa kara yolunun 30. kilometresindeki Kaldırım Mahallesi yakınlarında şarampole devrildi.

3'Ü ÇOCUK 6 KİŞİ ÖLDÜ

Edinilen bilgilere göre kaza, Diyarbakır- Şanlıurfa kara yolunun 30. kilometresinde Karayakup köyü yol ayırımında meydana geldi. Şanlıurfa yönünden Diyarbakır'a gelen S.S. yönetimindeki 30 E 1073 plakalı minibüs yoldan çıkarak menfeze çarptı. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, hurdaya dönen minibüsteki aynı aileden sürücü S.S. ve 3'ü çocuk toplam 6 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada ağır yaralanan 4 kişi de helikopter ambulansla ve karadan bölgeye sevk edilen ambulanslarla Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

EŞYALARI ETRAFA SAÇILDI

Kaza yapan minibüs hurdaya dönerken, minibüs içerisinde bulunan ev eşyaları, çocuk oyuncakları, sebze ve meyveleri etrafa saçıldı. Etrafa dağılan eşyalar arasında çocuk bisikletleri, bebek maması ve önlüğü, ekmek parçaları, kıyafetlerin olduğu görüldü. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Hakkari nüfusuna kayıtlı yaralı ve ölenlerin kimlik tespit çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YÜKSEKOVA'YA DÖNÜYORLARDI

Kazada ölen ve yaralanan Sağlar ailesinin fertlerinin Hakkari'nin Yüksekova ilçesine 6 kilometre uzaklıktaki Aşağı Güveç köyünde yaşadıkları ortaya çıktı. Yüksekova'da kazılan hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak ve PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için 13 Mart'ta sokağa çıkma yasağının getirilmesiyle birlikte Salar ailesinin Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki yakınlarının yanlarına gittikleri belirtildi.

Ailenin Yüksekova'da sokağa çıkma yasağının 30 Mayıs günü saat 06.00 ile 20.00 arasında kaldırılmasının ardından ilçedeki evlerine dönmek üzere Dörtyol'dan minibüsle evlerine gitmek üzere yola çıktıkları ortaya çıktı.

Kaza, Salar ailesinin oturduğu Yüksekova'nın Aşağı Güveç köyünde büyük üzüntüye neden oldu.

Kaza yerinden fotoğraflar:




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Diyarbakır Şanlıurfa Dha 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (57)

aydın:

3 hdp oyu eksildi 3 potansiyel hdp oyu ve potansiyel pkklı kontejanı eksildi ne mutlu Allaha, her şey Allahtan onun dediği olur.

35
37
yanıtYanıtla
adsız:

Sen nasıl Allahı kendi ideolojine ortak edip onun adına konuşabiliyorsun geri zekalı, Peygamberin çocuğu bile Allah katında garanti altında olmazken tanımadığın insanlar hakkında böyle hüküm verebiliyorsun

yanıt8
yanıt0
ugur21:

allah ölmüş olanlara rahmet etsin. yaralılara şifa versin. akrabalarına allah sabır versin. . büyük geçmiş olsun.

63
4
yanıtYanıtla
TAHTA KURUSU:

Uğur kardeş, bu yorumun tarihe altın harflerle geçecektir, gönlünü feraf tut.

yanıt11
yanıt6
ALLAH RAHMET ETSİN:

pkk tirolleri kaza yerinde siz yoksunuz polisimiz jandarmamız orda satılmış mahluklar

43
24
yanıtYanıtla
ÖLÜM ALLAH''IN EMRİ:

KAZADA VWEFAT EDENLER ÖZ AMCAM YENGEM VE KUZENLERİM. . AİLMİ BİLİRİM HİÇ BİR ZAMAN HİÇ BİR ÖLÜME SEVİNMEDİLER. KALDI Kİ BU KATLİAM GİBİ KAZAYA SEVİNENLER. ALLAh''TA BULUN DİYORUM. İKİ DUA OKUYACAĞINIZA BEDDUA EDİYRSNZ. . iNSANLIKTAN NASİPBİ ALAMAYANLAR PİS YARATIKLAR

48
14
yanıtYanıtla
fikret:

öz amcan ve yağenlerinin bu acı gününde git onların yanında ol burda lak lak yapma

yanıt19
yanıt15
44:

ifade özgürlügü yoktur . . .

yanıt1
yanıt1
romans:

sıkıntı yok. pkklı gitmiş

16
44
yanıtYanıtla
akpli karizma:

kürtlerden nefret ediyoruz

25
34
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title