Haberler

2016 Yılı Yaş Çay Fiyatı Belli Oldu

Güncelleme:

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, 2016 yılı yaş çay fiyatını açıkladı. Üreticiye 1.77 taban fiyat ve 13 kuruş destekleme primi ile kilo başına 1.90TL ödeme yapılacak.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde yaklaşık 1 milyon üreticinin merakla beklediği 2016 yılı yaş çay fiyatını açıkladı.

TABAN FİYAT 1.77 LİRA, DESTEK PRİMİ 13 KURUŞ

Üreticiye yaş çay için 1.77 taban fiyat ve 13 kuruş destekleme primi ile kilo başına 1.90TL ödeme yapılacak. Yaş çaya geçen yıl 1.58 taban fiyat, 12 kuruş da destekleme pirimi olmak üzere 1.70 lira ödeme yapılmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Doğu Karadeniz Bölgesi Faruk Çelik Dha Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (35)

GEÇEN YIL MARKETTEN:

13 TL YE ALDIĞIM 1 KG ÇAYI BU YIL 20 TL YE ALIYORUM GIDA FİYATLARI UÇTU HERŞEY ATEŞ PAHASI TÜRK LİRASI ERİDİ ALTIN DOLAR TAVAN YAPTI ZENGİN DAHA ZENGİN FAKİR DAHA FAKİR OLDU LAKİN BU MİLLET GEBERMEYİ HAK ETTİ GEBERECEK HALE GELDİ BENCEDE GEBERSİNLERDE AKP YE OY VERECEK KOYUN KALMASIN DİYECEĞİMDE LAKİN 1 ÇANAK YALL VERİP YAŞATIRSINIZ ONURSUZCA GURURSUZCA SANDIKTA OY DEPOSU OLARAK KULLANIRSINIZ GEBERMELERİNE BİLE İZİN VERMESSİNİZ FAKİRLERİN :))

11
2
yanıtYanıtla
YOL YAPILDI PARA LAZIM:

arkdşlr 5 kilo yaş çaydan 1 kilo kuru çay çıkıyor yani 100 kilodan 20 kilo kuruçay şimdi hesabı şu şekilde yapın 1 dönüm çaylıktan 1 ton yaş çay elde edersiniz 10 dönümden 10 ton devletin hesabına göre 10 dönüm çaylıktan alacağınız para 19 bin tl bunun işçiliği var bakımı var gübresi var emeği var yemesi var içmesi var var oğlu var KISACASI EMEKÇİ KÖYLÜ ÇİFTÇİ SÜRÜNMEYE DEVAM AMA BOŞVERİN YOL YAPILDIYA OY VERMEYE DEVAM

11
1
yanıtYanıtla
Halk:

BERAAT ALBAYRAGI VE BEKIR BOZDAGI KESSINLIKLE NE BASBAKAN NEDE BASBAKAN YARDIMCISI OLARAK GÖRMEK ISTEMIYORUZ

6
1
yanıtYanıtla
fsdf:

binaliyi başbakan yapıyorlar

yanıt1
yanıt0
ahmet arif:

onu bunu bırakında küçük damat hangi bakanlığa gelecek bilgisi olan varmı

7
0
yanıtYanıtla
ehil adam:

ekonomi bakanı olacakmış, adamın on parmağında on marifet hem enerji politikalarından anlıyor hem etkili bir liderlik yapıyor hemde ekonomiden hayatını ekomiyle geçirmiş bir kişiden iyi biliyor demek ki neymiş damat olmak lazım adam bütün alanlarda uzman bütün alanlarda ehil kişi kim var onun gibi yahu bakanlık makamına yakışan her alanda uzman kişi damat bey

yanıt2
yanıt1
ıoı:

EHİL ADAM: Küçük damadı sormuş Ahmet arkadaş; Büyüğü yürüdü gitti zaten.

yanıt1
yanıt0
TOKAT:

KİLO BAŞINA 1. 90 TL ÖDENİYOR AMA ÇAY KURUN EN DÜŞÜK ÇAYININ KİLOGRAMI 20. 00 TL. ADI KAMU İŞLETMESİ. BU KADAR KÂR ORANI ÇOK FAZLA.

6
0
yanıtYanıtla
EL İNSAF:

1 kg kuru çay kaç kilo yaş çaydan oluşur???

yanıt0
yanıt1
Adınızı Yazın:

iki liraya al market raflarında 22, 25 liraya sat. . . yüzde kaç bin oluyor hesaplayamadım. vurguna bak bea. . .

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title