Haberler

Fizyoterapistler Derneği Eylem Yapacak

Güncelleme:

Türkiye Fizyoterapistler Derneği Batman Şubesi tarafından organize edilecek eylem ile Fizyoterapistler YÖK'ü protesto edecek.

Fizyoterapistler YÖK'ü protesto edecek

Türkiye Fizyoterapistler Derneği Batman Şubesi, ülke genelindeki fizyoterapistlerin, 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler gününde saat:14:30 da YÖK önünde basın açıklaması yapılacağını duyurdu.

Fizyoterapistler Derneği, YÖK'ün yanlış kararları yüzünden mağduriyet yaşandığını belirterek, bu nedenle kamuoyundan destek beklediklerini belirttiler.

Yapılan açıklamada "Türkiye Fizyoterapistler Derneği olarak mesleğimizin geleceği ile ilgili olarak YÖK'ün aldığı manidar ve bir o kadar da anlamsız kararı sonrası kamuoyunu bilgilendirmek ve fizyoterapistlik mesleğinin uygulama alanlarının ve eğitiminin nasıl olması gerektiği konusunda aşağıdaki açıklamamız elzem hale gelmiştir. Bildiğiniz gibi, Türkiye Fizyoterapistler Derneği olarak yaptığımız görüşmeler ve YÖK'ten aldığımız bilgiler doğrultusunda 'Lisans Tamamlama' programının Fizyoterapi ve Rehabilitasyonu kapsamayacağı yönünde idi. Ancak, bugün açıklanan kararla lisans eğitimi listesinde fizyoterapi bulunmaktadır. Kamuoyu şunu bilmelidir ki, fizyoterapistlik mesleği uzaktan eğitimle değil birebir pratik eğitim temelli bir meslektir" denildi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Türkiye Batman Eylül Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

:

sağlıkla ilgili karar alınırken dikkat ateşle oynamın herkes kazandığı yeri okusun birilerinin önünü açıcam diye işinin ehli insanları mağdur etmeyinnn

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title