Haberler

Fizik Hastanesinde "Hasta Tahliye ve Yangın" Tatbikatı

Samsun Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastalıkları Hastanesi’nde hasta tahliye ve yangın tatbikatı yapıldı.

Samsun Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastalıkları Hastanesi'nde hasta tahliye ve yangın tatbikatı yapıldı.

Hastanede meydana gelebilecek muhtemel bir felakette hızlı ve güvenli bir şekilde tahliye yapabilmek amacıyla düzenlenen tatbikat hastane içerisinde gerçekleşti. Hastane afet planına uygun olarak yapılan tatbikatta Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastalıkları Hastanesi personelinin yanı sıra, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ortaklaşa çalışmalar yaparak muhtemel bir yangın anında hasta tahliyesinin nasıl yapılması gerektiğini gösterdi.

Başarılı geçen tatbikattan sonra hastane yöneticisi Uzm. Dr. Hüseyin Güdül ekipleri tebrik etti. Yapılan tatbikatlar hakkında bilgi veren Samsun Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastalıkları Hastanesi Yöneticisi Uzm.Dr. Hüseyin Güdül, "Buradaki amacımız öncelikli olarak farkındalığı sağlamak ve böyle bir tehlikeli olayda yaşanabilecek kötülükleri en aza indirmekti. Varsa eksikliklerimizi tespit ederek onlara çözüm bulmaktı. Hastalarımızın, çalışanlarımızın ve hasta yakınlarımızın güvenleri bizim için en önemli konu olmuştur" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güdül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title