Haberler

Şüphelinin Çantasında Bulunan Fıstık Kutularından Silah Çıktı

Güncelleme:

İstanbul Otogarı'nda, düzenlenen operasyonda gözaltına alınan kişinin çantasında bulunan fıstık kutuları içinde 2'si Glock marka olmak üzere 4 adet silah çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyon sonrasında İstanbul Otogarı'nda gözaltına alınan bir kişinin çantasında bulunan fıstık kutuları içinde 2'si Glock marka olmak üzere 4 adet silah ele geçirdi.

SİLAH VE UYUŞTURUCU SEVKİYATI İHBARI YAPILDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, doğu illerinden İstanbul'a silah ve uyuşturucu madde sevkiyatı ihbarı üzerine harekete geçti.

ŞÜPHELİNİN ÇANTASINDAN İKİ FISTIK KUTUSU ÇIKTI

Şüpheli M.Y. polis tarafından takibe alındı. Yapılan operasyon sonrası M.Y. Bayrampaşa'da bulunan Büyük İstanbul Otogarı'nda yakalandı. Şahsın çantasını açan ekipler, iki adet fıstık kutusu tespit etti.

FISTIKLARIN ARASINDAN 4 ADET SİLAH ÇIKTI

Kutuları açan polis, fıstıkların arasına saklanmış, 2 adet Glock marka 9 mm tabanca, bu tabancalara ait 2 adet şarjör ve 2 adet fişek,1 adet Taurus marka 9 mm tabanca, bu tabancaya ait 2 adet şarjör, 1 adet tabanca söküp takma aparatı ve 1 adet kabza ek aparatı, 1 adet P.Beretta marka 6,35 mm tabanca, bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 1 adet fişek, ele geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü İstanbul Emniyet Müdürlüğü Glock 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

isocan:

ayakkabı kutularında para çıkan bir ülkede fıstık kutularında silah çıkmasına şaşmamak lazım. . . bu arada fıstıklar çok lezzetli görünüyor olsada yesek şimdi. . . ımmm çok tatlı

33
3
yanıtYanıtla
pillow fighter:

tamamına yakını müslüman, yarısına yakını da beş vakit namazını kılıyor, bir yandan da silah ve uyuşturucu ticareti yapıyor, müslümanlar çok çalışıyor çok :)) benim milli iradem ticareti seviyor, hem ne demişler, rızkın onda dokuzu ticarettir :)) aferin milli irade aynen böyle devam et az kaldı :))

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title