Haberler

Fiskobirlik Mali Genel Kurulunun Ardından

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar: "Daha çok büyüyeceğiz, daha güçlü bir şekilde piyasada yeralacağız ve daha geniş kesime hitap edeceğiz”

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, birliğin artık kötü günleri geride bıraktığını belirterek, "Daha çok büyüyeceğiz, daha güçlü bir şekilde piyasada yeralacağız ve daha geniş kesime hitap edeceğiz" dedi.

Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün Giresun'da birliğin 2012-2013 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu'nun yapıldığını hatırlattı.

Altı yıldır birlik yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüttüğünü kaydeden Bayraktar, dünkü genel kurulun, bu süre zarfında birlik adına yapılan en güzel genel kurul olduğunu kaydederek,"Artık FİSKOBİRLİK'te tartışmalar, gürültüler ve kavgalar geride kaldı. FİSKOBİRLİK sorunlarını çözmüş, sıkıntılarını gidermiş, artık geleceğe daha umutla bakan bir kurum haline geldi. Bu da genel kurula olumlu yansıdı. Birçok ortak noktada buluşan insanların bir araya geldiği genel kurula imza attık. Çok hoş bir genel kurul oldu. Genel kurulda yaşanan olumlu gelişmeler, önümüzdeki dönemlerde birliği daha da güçlendirecek, gelişimine katkı sağlayacak" diye konuştu.

FİSKOBİRLİK'in kötü günleri geride bıraktığını, her geçen gün daha da güçlendiğini aktaran Bayraktar, şöyle konuştu:

"FİSKOBİRLİK'in mali yapısı, ticari yapısı belli noktaya geldi. Artık kötü günleri geride bıraktık. Bilindiği gibi bu sezon piyasaya girerek ciddi alımlar yapıyoruz. Bundan sonra hedefimiz daha büyüdü. Birlik her geçen gün daha güçlü hale geliyor. Süreç sonunda FİSKOBİRLİK, fındıkla ilgili sözleri dikkate alınan, davranışları dikkat edilen, aldığı posizyon önemsenen kurum haline gelecek. Önümüzde herehangi bir engel kalmadı. Birliği artık daha güzel günler bekliyor."

Fındık üreticilerine de seslenen Bayraktar, birliğie güvenmelerini ve destek vermeye devam etmelerini istedi. - Giresun

Kaynak: AA / Ekonomi

Giresun Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title