Haberler

Fırtına ve Sağanak, Tekirdağ'da Hayatı Felç Etti

Güncelleme:

Tekirdağ'da etkili olan sağanak yağış ve fırtına, hayatı olumsuz etkiledi.

Tekirdağ'da etkili olan sağanak yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Ağaçlar yıkıldı, elektrik direkleri devrildi, bir araç yağmur nedeniyle oluşan çukura düştü.

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'da akşam saatlerinde fırtına sonrası şiddetli sağanak yağmur etkili oldu. Yağmur sebebiyle trafik olumsuz etkilenirken Yavuz Mahallesi'nde Adnan Esen'in kullandığı 34 AU 4650 plakalı kamyonet yağmur suları sebebiyle yolda oluşan çukura düşerek askıda kaldı. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sev edilerek araç düştüğü yarıktan çekici vasıtasıyla kaldırıldı.

Muratlı Kavşağı üzerinde ise yol ortasında bulunan elektrik direği fırtınanın etkisiyle yol ortasına devrildi. Devrilen direk sebebiyle yol trafiğe kapandı. Trafik polislerinin müdahalesi sonrası kontrollü olarak trafik kavşakta normale dönerken elektrik direği bulunduğu yerden kaldırıldı.

Tuğlalı parkta bulunan simitçilere ait bir simit tezgahı devrilirken parkta bulunan tabelalar da yerinden koptu. Fırtına sebebiyle itfaiye ekipleri kopan tabelalara müdahale etti. Fırtına sebebiyle açıkta bulunan bulunan bir feribotta TDİ limanına sığındı. Bazı mahallelerde elektrik kesintisi de yaşanırken fırtınanın durmasıyla hayat normale döndü. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleymanpaşa Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title