Haberler

Marmara'yı Kar Vurdu! Bursa-İstanbul, Bursa-Ankara Yolu Kapandı

Güncelleme:

Bursa-İzmir ve Bursa-Ankara karayolunun ardından Bursa-İstanbul yolu da çift yönlü olarak trafiğe kapandı.

Marmara Bölgesi'ni etkisi altına alan kar yağışı karayolu ulaşımını olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Bursa-İzmir karayolunun Mustafa Kemalpaşa İlçesi yakınlarında kapanmasının ardından Bursa-Ankara karayolu da Ümitalan rampasında iki TIR'ın kayması sonucu ulaşıma kapandı. Yolun kapanması nedeniyle İnegöl'den Bursa yönüne araç geçişine izin verilmiyor.

11 İL İÇİN KUVVETLİ KAR YAĞIŞI UYARISI

Öte yandan Meteoroloji 'den yeni bir kar uyarısı daha geldi. Son hava durumu tahminine göre İstanbul'a kar bastırırken Bursa, Burdur il geneli ile Isparta ve Denizli, Bolu, Çanakkale, Balıkesir, Kütahya, Sakarya, Bilecik ve Eskişehir illeri kuvvetli kar yağışı altında kalacak. Manisa'nın kuzeyinde de karla karışık yağmur ve yoğun kar görülecek. İzmir ve Antalya için ise çok kuvvetli yağmur uyarısı verildi.

BURSA-İSTANBUL KARAYOLU DA KAPANDI

Bursa ile Gemlik arasında bulunan Dürdane Rampası'nda meydana gelen bir TIR'ın kayması nedeniyle Bursa-İstanbul Karayolu çift yönlü olarak trafiğe kapandı.

AĞIR TONAJLI ARAÇLARA İZİN VERİLMİYOR

Bu arada, geçen hafta kar yağışı nedeniyle 5 saat kapalı kalan İnegöl- Bozüyük yolunda da ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmiyor.

BURSA-İZMİR YOLU AÇILDI

Bu arada Bursa'da öğleden sonra etkili olan kar yağışının ardından bir süre trafiğe kapanan İzmir karayolu ekiplerin çalışmalarının ardından yeniden ulaşıma açıldığı belirtildi..

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

zalim haberler.commobilWeb@haberler.com:

Rahmet yagıyor... Tabi cesaretiniz varsa bu yorumu yayınlarsınız..

34
3
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.com:

her kar tanesini birmelek indirirmiş hemde onlar yeryüzüne düşene kadar birbirine değmezmiş bu kadar mübarek Allahın rahmetine beyaz kabus demeyi bırakın her zorluğun ardında mutlaka bir ferahlık vardır Allah hiç kimseyi kuraklıkla imtihan etmesin bol ve hayırlı yağışlar versin

36
0
yanıtYanıtla
kubilay 43mobilWeb@haberler.com:

Rahmet yağıyor..

33
1
yanıtYanıtla
cc muhammet ispiroğlu:

kabus derken nimet bu nimet sana kabus bana nimet yarabbı yağdırdığın kar tanesi adedince sana hamdu senalar olsun yarabbi yağdırdığın kar adedince beykamber efendimiz hazredi muhammet sellellahu alehi veselleme salatu selam olsun yarabb

30
2
yanıtYanıtla
YuhmobilWeb@haberler.com:

Rahmete beyaz kabus diyenler durunda birdaha düşünün

32
0
yanıtYanıtla
Fatih UgurlumobilWeb@haberler.com:

Beyaz kabus ne demek ya sen Allahin verdiği bir şeye nasıl o şekilde kabus diye hitap edersın sen bende sana gavur diyeyim o zaman

27
4
yanıtYanıtla
sarı çizmeli:

kabus olamaz efendi yanlış ıfade kullanma

29
1
yanıtYanıtla
murat yaz:

Beyaz kabus dediğiniz şeyin gerçek adı EKMEK tir. Birgün bir bardak suya servet ödeneceğini unutmayın.

26
0
yanıtYanıtla
elmasmobilWeb@haberler.com:

İnsanlar ve tabiat için çok güzel bereket olan bu nimet için böyle başlık atmayın lütfen felaket değil bereket bereket

20
3
yanıtYanıtla
osmanusta:

AK KARA KABUS DIYENIN UZERINE ATES YAGSIN AMIIIIIIIN

18
4
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title