Haberler

Eski Milli Futbolcu Saffet Sancaklı, MHP'den Aday Adayı Oluyor

Güncelleme:

Saffet Sancaklı, önümüzdeki günlerde Kocaeli'nden MHP milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunacak.

İzmir'de, Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada yaşamını yitiren Ülkü Ocakları'nın okul sorumlusu 22 yaşındaki Fırat Yılmaz Çakıroğlu için İstanbul Ülkü Ocakları mensupları futbol turnuvası düzenledi. Turnuvanın ilk maçını, MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi, eski futbolcu Saffet Sancaklı yönetti.

MHP'DEN ADAYLIK BAŞVURUSU YAPACAK

Daha önce Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giyen eski miili futbolcu Saffet Sancaklı, önümüzdeki günlerde Kocaeli'nden MHP milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunacak.

1 DAKİKALIK SAYGI DURUŞU

Ayazağa Spor Kulübü Mustafa Sarıgül Tesisleri'nde düzenlenen ve 5 hafta sürecek turnuvanın ilk maçı için sahaya çıkan Ülkü Ocakları'na üye futbolcular, ilk olarak İstiklal Marşı'nı söyledi, ardından da 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

"TÜRKİYE'NİN SÜKUNETE VE KARDEŞLİĞE İHTİYACI VAR"

Maç öncesi halı sahada açıklama yapan eski futbolcu Saffet Sancaklı, 'Bu akşam burada toplanmamızın nedeni, şehidimiz Fırat Çakıroğlu anısına düzenlenen bir futbol turnuvası. Ülkü Ocakları'nın düzenlediği bu organizasyonda, üniversitelerde şiddet değil, sahada spor yapan, sosyal ve kültürel alanda etkin olan Ülkü Ocakları var. Arkadaşlarımız bugün güzel bir şey daha yaptılar. Takımın bir tanesinin adı 'Fırat Çakıroğlu', bir tanesinin adı da 'Özgecan'. Şimdi hep beraber burada top oynayacağız. Ben de hakemlik yapacağım. Türkiye'nin ciddi anlamda sükunete ve kardeşliğe ihtiyacı var dedi.

SAFFET SANCAKLI HAKEMLİK YAPTI

Turnuvanın ilk maçında, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım da arkadaşlarıyla birlikte formasını giyerek sahaya çıktı. Eski futbolcu ve MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Saffet Sancaklı da maçın hakemliğini yaptı. Maçın ilk düdüğüyle birlikte, 'Fırat Çakıroğlu' ve 'Özgecan' adlı iki takım sahada top koşturmaya başladı.

PANKARTLAR DİKKAT ÇEKTİ

Tribündeki vatandaşlar da 'Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu' şeklinde tezahürat yaptı. Saha kenarındaki filelere ise Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun fotoğrafının bulunduğu bir pankart asıldı.

Toplam 5 hafta sürecek turnuva sonunda katılımcılara plaket verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Saffet Sancaklı İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title