Haberler

'O Ses Türkiye' Birincisi Hasan Türkünün Sözlerini Unutunca

Güncelleme:

Türk Hava Kurumu'nun (THK) 89. kuruluş yıl dönümünde sahne alan Hasan, Fırat türküsünü okuyacağı sırada heyecanlanarak şarkının sözlerini unuttu.

Atatürk'ün kuruluş emirlerini verdiği Türk Hava Kurumu'nun (THK) 89. kuruluş yıl dönümünde Ankara Rixos Otel'de ilk defa protokol önünde sahne alan 'O Ses Türkiye' birincisi Hasan Doğru, Atatürk'ün en çok sevdiği Tosca Operasıyla Devlet protokolünü büyüledi.

UNUTTUĞU ŞARKININ SÖZLERİNE BAKMAK İÇİN İZİN İSTEDİ

Konserde her zamanki utangaç tavırlarıyla dikkat çeken Hasan Doğru, Fırat türküsünü okuyacağı sırada heyecanlanarak şarkının sözlerini unuttu. Bu sırada cebinden çıkardığı not kağıdını Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Osman Yıldırım'a gösteren Hasan Doğru, türkünün ikinci bölümüne göz atmak için izin istedi. Hasan Doğru'nun bu hareketi, aralarında milletvekillerinin de bulunduğu izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

GENEL BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ: İSTEDİĞİN GİBİ OKU

THK Genel Başkanı Osman Yıldırım ise Hasan Doğru'ya teşekkür ederek, 'Allah vergisi o güzel sesinle istediğin gibi oku. Şu anda Türk Hava Kurumu'nda kendi evindesin. Nasıl rahat ediyorsan öyle yap' dedi. Törene katılan milletvekilleri ise Hasan Doğru'nun söylediği şarkıları cep telefonuyla çekmeyi ihmal etmedi.

SMS OYLARIYLA 1. SEÇİLDİ

Zonguldaklı olan ve lokantada garsonluk yaparken 'O Ses Türkiye' yarışmasına katılıp, ilk kez jüri üyeliğine oturan Gökhan'ın takımından 4 yarışmacı arkadaşı ile birlikte finale kalan Hasan Doğru, izleyicilerin SMS oyları ile birinci seçilmişti.

İŞTE HASANIN OKUDUĞU FIRAT TÜRKÜSÜ

Şu Fırat'ın Suyu Akar Serindir Ölem Ölem Derdo Ölem Akar Serindir
Yarimi Götürdü (Anam) Kanlı Zalimdir Ölem Ölem Kanlı Zalimdir
Daha Gün Görmemiş Taze Gelindir Ölem Ölem Derdo Ölem Taze Gelindir
Söyletmeyin Beni Anam Yaram Derindir Ölem Ölem Yaram Derindir Nasıl Gülem

HASAN'IN UNUTTUĞU BÖLÜM…

Kömürhan Köprüsü Harput'a Bakar Ölem Ölem Derdo Ölem Harput'a Bakar
Körolası Zalim Fırat Ocaklar Yıkar Ölem Ölem Ocaklar Yıkar Nasıl Gülem
Ahbapların Gelmiş Ağıtlar Yakar Ölem Ölem Derdo Ölem Ağıtlar Yakar
Söyletmeyin Beni Anam Yaram Derindir Ölem Ölem Yaram Derindir Nasıl Gülem

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Fırat Hasan Doğru Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (4)

ndr_hh@live.de:

Insanlik hali...

34
3
yanıtYanıtla
Hasan BAŞHasanbas67@hotmail.com:

kendisi efendiliğiyle tanınan birisidir. Her insan sözleri unutabilir. Başarılar dilerim.....

22
2
yanıtYanıtla
Çetin GÜNEŞyurdum.67@hotmail.com:

evet çok normal heyecanlanmıştır. Sanat dünyasında yeni ......

21
2
yanıtYanıtla
Akınakinozkural@windowslive.com:

kendisi şarkıcıyım diyen bir cok insandan efendi bir insan olur böyle başarılar...

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title