Haberler

2 Farklı Kentte Aynı Acı! Ankara ve Nevşehir Şehidini Uğurladı

Güncelleme:

Fırat Kalkanı harekatında şehit olan Yüzbaşı Alper Kocaman ve Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde şehit düşen polis memuru Semih Turgut memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı.

Fırat Kalkanı harekatında şehit olan Yüzbaşı Alper Kocaman, memleketi Ankara'da gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Suriye'de devam eden Fırat Kalkanı harekatında görev yapan Türk birliğine, DEAŞ tarafından yapılan havan saldırısında ağır yaralanan 3 askerden biri olan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen İstihkam Yüzbaşı Alper Kocaman'ın cenazesi bugün Gaziantep'ten Ankara'ya getirildi. Evli ve 3 yaşında bir erkek çocuk babası olan şehit Alper Kocaman için Ankara'daki Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Abidin Ünal, Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile şehidin yakınları katıldı.

ŞEHİT BABASINI ORGENERAL AKAR TESELLİ ETTİ

Şehidin babası Osman Kocaman'ı tören boyunca Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar teselli ederken, ayakta durmakta güçlük çeken annesi Muzaffer Kocaman, tekerlekli sandalyeyle töreni izledi. Şehidin 3 yaşındaki oğlu Ata Kocaman ise ne olduğundan habersiz tören boyunca annesinin kucağına gitmek için ağladı.

BİR ŞEHİT ATEŞİ DE NEVŞEHİR'E DÜŞTÜ

Öte yandan Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen polis memuru Semih Turgut'un (38) cenazesi de memleketi Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Gümüşkent köyünde toprağa verildi.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Şehit Turgut'un Nevşehir Belediyesi morgundan alınan naaşı, Gümüşkent köyündeki Gümüş Camisi'ne getirildi. Şehidin babası Kemal, annesi Elmas ve eşi Nevin Turgut ile çocukları, Türk bayrağına sarılı tabut başında gözyaşlarına hakim olamadı.


"O BİZİM KAHRAMANIMIZ"

Şehidin eşi Nevin Turgut, 5 ve 9 yaşındaki çocuklarıyla geldiği tabut başında eşinin fotoğrafını öperek, "Çocuklar babanız ölmedi, o hep bizimle yaşayacak. O bizim kahramanımız." diye gözyaşı döktü.

İl Müftüsü Yakup Öztürk'ün öğle vakti kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin naaşı, köy mezarlığında defnedildi. Törene, şehidin ailesi ve yakınları ile Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanı Mehmet Tatlı, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun, kaymakamlar, belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osman Kocaman Gaziantep Suriye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
title