Haberler

Fırat Kalkanı Harekatı

Amasya Valisi Salih Işık, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab bölgesinde yaralanan Uzman Çavuş Hasan Hüseyin Karataş'ı, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Amasya Valisi Salih Işık, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab bölgesinde yaralanan Uzman Çavuş Hasan Hüseyin Karataş'ı, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

El Bab bölgesindeki operasyonda terör örgütü DEAŞ mensuplarıyla yaşanan çatışmada dört gün önce bacağından yaralanan Karataş (25), Kilis Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Vali Işık, hastanede tedavisi devam eden Karataş'ı ziyaret ederek, doktorlardan sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Karataş'a bir şeye ihtiyacı olup olmadığını soran Işık, devletin her zaman yanlarında bulunduğunu, herhangi bir ihtiyacında kendisine her an ulaşılabileceğini söyledi.

"Kahpece savaşmasalar, onları silah kullanmadan bile bitiririz"

Hasan Hüseyin Karataş ise Fırat Kalkanı Harekatı'nda görev aldığı için mutlu ve huzurlu olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Orada hiçbir sıkıntımız yoktu. Bir Türk askeri onların yüzüne bedeldir ama kahpece savaşıyorlar, kadın kılığına girip canlı bomba oluyorlar. Sivillerin arasına karışıp üzerimize geliyorlar. Bizim oradaki tek kaygımız siviller. Kahpece savaşmasalar, onları silah kullanmadan bile bitiririz. Şehitler ve yaralılar vereceğiz elbet ama zafere ulaşacağız. Ben sadece bacağımdan yaralıyım, elim kolum çalışıyor. Silahım orada beni bekliyor. İyileşip görevime başlayacağım."

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Karataş Kilis Politika Güncel Haberler

title