Haberler

Ülkücü Reis'in Öldürüldüğü Kavganın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Ege Üniversitesi Ülkü Ocakları Sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun yaşamını yitirdiği kavgaya ait görüntüler ortaya çıktı.

Ege Üniversitesi yerleşkesinde Şubat ayında karşıt görüşlü iki grup arasında yaşanan ve Ege Üniversitesi Ülkü Ocakları Sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun hayatını kaybettiği kavga anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

KARŞILIKLI TAŞ ATIYORLAR

Güvenlik kamerası görüntülerinde, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi önünde, 2 grup arasında bir süre karşılıklı taş atıldığı görülüyor.

ELLERİNDE SOPLARLA KOVALIYORLAR

Görüntülerde, bir grup öğrenci, Edebiyat Fakültesi önündeki kafeye doğru ellerinde sopalarla koşarken, diğer grupta yer alan öğrencilerin kaçtığı, bir kısmının ise kafeye girdiği yer alıyor.

8 KİŞİ YARALANMIŞ, FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU CAN HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Ege Üniversitesinde, öğrenciler arasında 20 Şubat Cuma günü çıkan kavgada 8 kişi yaralanmış, yaralılardan Fırat Yılmaz Çakıroğlu hayatını kaybetmişti. Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan Sosyoloji Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Nurullah S. tutuklanmış, 7 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Ege Üniversitesi Güncel Haberler

500

Yorumlar (113)

Oguz oguzMobil-ANDROID:

Kahrolsun pkklilar

66
105
yanıtYanıtla
ali:

savaştamı ölmüş yoksa isim yapıyım diyemi

91
51
yanıtYanıtla
CcC:

Yürü dese dağlar yürür dur dese gönüller dururdu!!!

39
99
yanıtYanıtla
Ülkücü hareket engellenemezMobil-IOS:

Firat şehidimizi unutmadık unutturmayacagiz. Öğretmenlk gorevimizi layikiyla yerine getirup bu vatana nice Fıratlar yetistirmek icin burdayiz.

35
79
yanıtYanıtla
KapakMobil-IOS:

Gençti yazık oldu ama fakat ve lakin Faşis-İT di

66
47
yanıtYanıtla
Umay:

Mekanı cennet olsun fidan gibi çocuk gençleri birbirine düşüren terörist yandaşları da ölecek bu dünya kimseye kalmaz

63
33
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

KAMPÜSTE ARKASINA BİR DÜZİNE POLİS ALIP ARTİSLİK YAPAN KARI KIZA SARKAN YURTLARDA KOĞUŞ BASAN DOĞU GÜNEYDOĞUDAN GELEN ÖĞRENCİLERE SALDIRAN İTLER KARANLIK BİR SOKAKTA TEK TE YAKALADIN MI ABİ BKUN OLAYIM DİYEN KİŞLERE REİS DENİR.

53
41
yanıtYanıtla
Zaza:

Nasıl da kaçiyorlar sözde bu vatan için canını vereirler anca ortalığı kizistirip kenera çekiliyorlar sonra da olan askerimiz oluyor ve arkasından bilindik senaryo şehitler ölmez vatan bölünmez siz neden ölçüyorsunuz ülkücüler

83
9
yanıtYanıtla
TİYNETİ BOZUKLAR:

BU HABER NERDE CİKTİ KAYNAGİ NERE, KASİTLİ Bİ SEKİLDE BU GUNLERDE VERİLİYOR. UZERİNDEN 6 AY GECMİS BUGUN ULKUCU REİSİN OLDURULDUGU ANİN GORUNTULERİ DİYE VERENLER BUNU KASİTLİ YAPMADİYSA BEN NE OLAYİMM. ULKUCULER SİZİ DOLDURUSA GETİRMEYE CALİSİYORLAR SAKİN OLUN.

82
7
yanıtYanıtla
ERDAL:

Bu Hdpliler provakatörlük yapıyor sayfalarda

34
38
yanıtYanıtla
Tüm 113 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title