Haberler

Fırat Aydınus'un Derbi Notu Belli Oldu: 8.3

Güncelleme:

Kadıköy'deki Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi Fırat Aydınus'a 8,3 verildiği ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin, sahasında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ettiği maçta yönetim şekliyle ve verdiği kararlarla tartışma yaratan Fırat Aydınus'un derbi notu belli oldu.

8.3 ALMIŞ

Derbi maçta çıkarmadığı kartlar nedeniyle eleştirilen, yardımcıları ile uyumsuzluğu dikkat çeken Fırat Aydınus'a maçın gözlemcisinin verdiği not ortaya çıktı. Gözlemci Engin Kurt, hakeme "Beklenen performans ancak iyileştirilmesi gereken noktaları var" anlamında bir not olan 8.3 verdi. Aydınus'tan MHK'nin ise hiç memnun olmadığı öğrenildi.

AYDINUS BİLEREK KART ÇIKARMADI

Derbide Bilic'e küfreden Emre Belözoğlu hakkında da ilginç bir iddiaya ortaya atıldı. Aydınus'un "Yardımcılarım uyarmadı" dediği olayla ilgili 4. hakem Deniz Çoban'ın, "Kırmızı kart" diye özellikle anons yaptığı ancak Fırat Aydınus'un kartı çıkartmadığı belirtildi.

KAYNAK: AKŞAM

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fırat Aydınus Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500

Yorumlar (25)

kemalbelcikamobilWeb@haberler.com:

Yenilgiyi kabullenemeyenler fenerbahce maclarini izlemesin fener bu koydumu acisi buyuk oluyo

1
7
yanıtYanıtla
toros:

birde mert olunda futboldan iyice sogutmayın insanı adaletmiş bunlarla mı

3
1
yanıtYanıtla
karizmaMobil-ANDROID:

Beşiktaş mağlubiyeti haketti kabulüm ama FIRAT beyefendi hesabını ALLAHA versin inşallah bariz AZiZ amcadan korkudan 3 MAYMUNU oynuyor...

3
0
yanıtYanıtla
hytMobil-ANDROID:

ha gayret bu gidişle maç seyredecek kimseyi balamayacaksiniz

3
0
yanıtYanıtla
kürşatmobilWeb@haberler.com:

Aydinus un hangi takimi tuttugu da net bir sekilde belli oldu boylece

3
0
yanıtYanıtla
BeşiktaşMobil-ANDROID:

yureksiz tavuk gibi fener disarida enzayif takima yeniliyor kendi sahasinda çirkef rezillik ve hakemin satilmisligi yada kokakligi ile kazaniyor başkada bir numara yok bunlarda bu böyle gitmez artik yeter birazda doğru dürüst oynayin kim hak ediyorsa o kazansin adil olun tüpcüye rağmen adil olun Türk hakemleri

3
0
yanıtYanıtla
karizmaMobil-ANDROID:

FIRAT BEY=3MAYMUN

2
0
yanıtYanıtla
1907 sarı laci...............:

aferin fırat. sen bu şekilde maçlarımızı yönet aziz yıldırım başkan sana çok kıyak yapar. avrupada daha çok maç alırsın sen. ama fenerin net penaltısını vermedin bak o gözümüzden kaçmadı değil ha. . yinede iyiydin aynen devam. . sekiztaşlılaa gelince onlarda KUDURSUUUUUNNNN. . :))))

0
2
yanıtYanıtla
falan filanMobil-ANDROID:

ya boşversenize beşiktaşa acımadan çıkardı kartları. fenerin 2 sarı kartını vermedi. türkiyedeki bütün hakemler satılık. paradını ver maç kazan yoksa fener bu kadar çıkamazdı ligde ... !!!

2
0
yanıtYanıtla
xyz:

körler sağırlar birbirini ağırlar. . gözlemcide payını alıyor tabi ki azizin verdiği cukkalardan. . tbiki hakemin notunu iyi verecek. yoksaaa. . aydınus hepsini satar alimallah. . zaten o hakem müsvettesi aydınıus ligin kadrolu satılık hakemi. ha sahiden aydınus , eşin niye terketmişti seni , gerçekleri anlatsana. .

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title