Haberler

    Fırat Aydınus, UEFA Testlerinde Başarısız Oldu

    Güncelleme:

    UEFA'nın Avrupa'da oynanan maçları yönetecek hakemlere yönelik testlerine katılan Fırat Aydınus başarısız oldu.

    UEFA'nın her yıl FIFA kokartlı hakemler için düzenlediği testler gerçekleştirildi. Türkiye'yi Avrupa maçlarında bugüne kadar başarıyla yöneten hakemimiz Fırat Aydınus'un da katıldığı bu testlerde başarısız oldu.

    Tecrübeli hakemimiz gerçekleştirilen 6 farklı koşunun 5 tanesinde geçerli olacak dereceyi alamadı. Fırat Aydınus yapılan bu koşu testlerini geçemediği için bu sene Avrupa arenasında hiçbir maçta görev alamayacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fırat Aydınus Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
    500

    Yorumlar (5)

    1 TURK CIHANA BEDEL:

    NEDE GUZEL OLMUS BJK DUSMANINA DAHA UNUTAMADIK BJK YE YAPTIGINI SAG GOSTERIP SOL VURAN ADAM BIRDE BJK LIYIM DIYE KAMUOYUNU KANDIRIYOR OZ GALATA SARAYLI AYDINUS

    6
    5
    yanıtYanıtla
    AS.01 ADANALI:

    O ZATHAKEMLİĞİN YÜZ KARALARINDAN BİRİDİR . AMA ARKASI GUFFETLİ OLDUĞU İÇİN BEKCİ BEKİR MİSALİ DÜDÜK ÇALMAYA DA MERAKLI OLDUĞUNDAN KENDİNE BİŞEY DENİLEMEMEKTEDİR

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Barış TAŞKUN:

    haber biraz eski. fb ts maçı oynanmadan önce biliniyordu zaten.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    ibrahim çıtak:

    ona tüm adana beddua etti başta ben final maçında adanaspor-kasampaşa maçında 10 dakıkada 2 sarı karttan oyuncumuzu attı allahım onu inşallah birmaşta döverlerde bende kurban kesecegim

    yanıt0
    yanıt0
    OBJEKTİF ADAM:

    Türkiye''de herkes hakemlerden şikayetçi. Bu nedenle maçları yabancı hakemlere vermeliler. Ama yabancı hakemden de şikayetçi olan olursa o zaman ''ben hakem fala değilim'' demeden çıkıp bu şikayetçi olanlar maçları yönetecek. Başlarına ne mi gelir ? Vallahi orasını da kendileri düşünecekler. Haa bir çözüm daha var. Maçları hakemsiz oynanması. Belki bu şikayetler ortadan kalkar.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title