Haberler

Firari Suç Makinesi Yakayı Ele Verdi

Bağcılar'da çalıntı araçla yakalanan zanlı suç makinesi çıktı. Yapılan incelemede şüphelinin 22 suç kaydı, 6 aranması ve 9 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ve firari olarak arandığı tespit edildi.

Olay, Bağcılar'da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, otomobil ve plaka hırsızlığı yapan bir şüpheli, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma sırasında uyuşturucu madde bulundurma suçundan yakalandı. Şüphelinin üzerinden çıkan H.A. isimli kimliğin şahsa ait olmadığını anlayan polis, olayı Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekiplerine devretti. Polis yaptığı incelemede şüphelinin gerçek adının V.Ö. (25) olduğunu belirledi.

Polis, şüpheliden ele geçirilip otoparka çekilen lüks marka otomobil ve üzerindeki plakanın çalıntı olduğunu tespit etti. Oto ve plaka hırsızlığı suçundan işlem yapılan şüphelinin, 4 ayrı otodan hırsızlık olayı ile ilgili yapılan DNA testiyle firari olarak arandığını tespit eden polis, ayrıca V.Ö.'nün 22 suç kaydı, 6 adet aranması, 9 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu bildirildi.

Suç makinesi firari şüpheli, sorgusunun ardından cezaevine gönderildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title